Odvajanje videa i muzike

poruka: 9
|
čitano: 6.499
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Odvajanje videa i muzike

S kojim programom mogu odvojiti video od muzike, znači imam neki npr spot i sad želim maknut muziku pa da mi ostane samo slika

TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Odvajanje videa i muzike

u kojem video formatu je spot - avi, flv? da li želiš nešto smontirati s time (da li će taj spot biti dio nekog većeg videa) ili želiš samo izbaciti glazbu i gledati taj video bez zvuka?

16 godina
razvan_rat kaže...

S kojim programom mogu odvojiti video od muzike, znači imam neki npr spot i sad želim maknut muziku pa da mi ostane samo slika

format factory pretvara sve u svašta, pa možeš s njim probati

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
razvan_rat kaže...

S AVI recomp-om.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 12:27 (Batista).
16 godina
Batista kaže...
razvan_rat kaže...

S AVI recomp-om.

a može i tako, ako je video avi

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
Odvajanje videa i muzike

Uff, fulal sam, program se zove AVIdemux. Otvoris file (video), kliknes na stavku audio - main track - audio source - none. Nakon toga spremis video i to je to.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Uff, fulal sam, program se zove AVIdemux. Otvoris file (video), kliknes na stavku audio - main track - audio source - none. Nakon toga spremis video i to je to.

je, tak je kolega Osmijeh ako je avi file, ako je spot s youtube u flv formatu, neće ići tako dok ga ne konvertira u avi.

pretpostavljam da bi on htio smontirati nešto od tog spota, pa zvuk i video može odvojiti u svakom video editoru.. ali vidjeti ćemo što kaže autor teme, što mu konkretno treba.

15 godina
neaktivan

znači htio bih napraviti jedan video, i sad mi je potrebno da odvojim video(sliku) od muzike sa jednog videa i da na taj video stavim jednu sasvim drugu muziku..

TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac
16 godina
neaktivan

u kojem video editoru bio radio? najčešće je dovoljno povući taj tvoj video u time line, i u time line isključiti audio od tog videa (ili povući samo video - bez zvuka, ako editor to dozvoljava), a u drugi time line dodati pjesmu koju želiš..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice