Da cujem koji su vam najbolji ?? hvalaaa
Koji codec pack koristite?
- poruka: 32
- |
- čitano: 10.734
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Jedino i isključivo KLite
klite codec pack
Nijedan to je potpuno nepotrebno na kompu uz Media Player Clasic Home Cinema kojem ne treba nista otvara sve fez frke i nema instalaciju a sve to u samo 7mb ak neko pronađe nesto bolje nek javi ali vrlo tesko, i sta ce ti onda Codecpack kakva korist od toga bas nikakva uz takav biser od playera!!!
Isto K-Lite codec paket i još uz njega DivX Codec 6.8.
Nijedan to je potpuno nepotrebno na kompu uz Media Player Clasic Home Cinema kojem ne treba nista otvara sve fez frke i nema instalaciju a sve to u samo 7mb ak neko pronađe nesto bolje nek javi ali vrlo tesko, i sta ce ti onda Codecpack kakva korist od toga bas nikakva uz takav biser od playera!!!
Soory poduplao se nekak post jer mi je firefox poludio pa nek mod obrise jedan viska a moze i ovo moje izvinjenje!!!
Ja koristim ffdshow! K-Lite mi je nepotreban!Imam VLC-Media Player koji reproducira sve i to je to...
ma neam pojma.... to gom sam skida
Stavio GOM player
prije mi nije valjao al sd se opametio s zadnjim updateom
ima sve kaj mi treba (divx reprodukcija)
Isto K-Lite codec paket i još uz njega DivX Codec 6.8.
A šta su to kodeci Otkada koristim KMP player zaboravio sam na kodeke....naime KMP sve ima u sebi i radi kao strijela...more opcija, brz, a usput i vrlo jednostavan....naprosto skoro pa idealan!
K-Lite mega codec pack 4.7.0.0, pogotovo zbog Logiech G15 tipkovnice koju imam, gdje ima dodatak za nju.
Ma K-Lite Codec Pack i naravno sve gledam u GOM PLAYERU ma zivjeo GOM PLAYER :D
ffd-show a za sve ostalo tu je DivX 7.0 koji sve živo otvara....
ffDShow
k-lite
k lite full
ffdshow - odličan je - ima na Bugovom DVD-u
k-lite.Mislim da ga koristi vise 90 % ljudi kolko ja znam.
k-lite.Mislim da ga koristi vise 90 % ljudi kolko ja znam.
sve što postoji od kodeka
ffdshow
pitao bi u vezi codec v plugin-a.dal neko zna gdje se može free skinut taj kodek i daki ga ima u nekoj novijoj verziji k lite codeca?jeli možda kompaktibilan?
MPC Home Cinema bez ikakvih codec packova, niti mi trebaju, sve formate gledam bez problema.
CCCP anyone?
ja jos nisam naisao na video koji potplayer (prije KMplayer) ne otvara
mislim da on koristi ffmpeg
A zasto koristiti kodek packove? Dal je tako slika bolja nego kad se koristi VLC?
Pitam cisto informativno, da netko ne bi mislio da je provokacija :)