HD Video na GPU

poruka: 8
|
čitano: 2.667
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
HD Video na GPU

Kako prebaciti dekodiranje HD videa na GPU? Jer, kao što možete vidjeti u MOJ PC, proc nema snage ni za 720p. Uspio sam, uz logic-ovu pomoć, u media player-u classic prebaciti dekodiranje na GPU. Sad mene zanima kako da to isto napravim u GOM-u i na YouTube-u?

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
HD Video na GPU

mislim da je to nesto sto se recimo u playeru namjesti.. neznam zanima bas i mene...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HD Video na GPU
DamageHigh kaže...

Itko?!

Zasto u gomu kad vec imas media player classic? A sto se tice youtubea skini ga na disk i gledaj preko media player classica i rijesio si problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
logic kaže...

A sto se tice youtubea skini ga na disk i gledaj preko media player classica i rijesio si problem.

Jako praktično..Neodlučan

Dijelim pozivnice za Demonoid.com! // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan

Nema prakticnije metode ;)

Mada u cemu je razlika? Istu kolicinu prometa potrosis samo sto moras sacekati da se skine da ga gledas.

17 godina
neaktivan
HD Video na GPU

Za prikaz HD videa ja koristim SPlayeru kojem je po defaultu postavljeno da HD video reproducira preko GPU-a.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''

0 0 hvala 0
16 godina
HD Video na GPU

Evo rješio sam stvar s YouTube-om. Skinuo sam Flash Player 10.1 beta koji podržava hardversku akceleraciju videa i sve šljaka super..Osmijeh

EDIT: Ipak ne šljaka sve super. Sad 720p odlično vrti, ali 1080p i dalje nejde..

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 23:56 (DamageHigh).

0 0 hvala 0
17 godina
DamageHigh kaže...

Evo rješio sam stvar s YouTube-om. Skinuo sam Flash Player 10.1 beta koji podržava hardversku akceleraciju videa i sve šljaka super..Osmijeh

EDIT: Ipak ne šljaka sve super. Sad 720p odlično vrti, ali 1080p i dalje nejde..

Da to ne bu bas tak radilo kak su oni zamislili s tim Flash Player bit ce tu problema, uglavnom proc ti je zastario kaj se tice konzumiranja HD ili Full HD videa u browseru bez pomoci video procesora na toj HD 3650.  Recimo ovaj moj proc pod MOJ PC od 400 kn proguta dva Full HD videa 1080p dok se vrte na youtube bez pomoci GPU onak za usporedbu.Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice