DVD menu

poruka: 8
|
čitano: 6.088
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DVD menu

Tražim program pomoću kojega mogu napraviti vlastiti DVD naslov, ali ne uobičajeni, već skoro kao profesionalni, tražim program pomoću kojega mogu slijedeće:

Kada se DVD ubaci u Player:

-Prikaže se kratka reklama od par sekundi

-Otvori se izbornik u kojem biram Jezik ostatka DVD Menija

-Pokrene se filmić o zaštiti autorskih prava

-Otvori se Glavni Meni u kojem imam za izbor: Pokrenuti cijeli film, Izbor poglavlja, i Podešenja (Da pogesim koje ću titlove i jezik koristiti dok gledam film)

-I da sam mogu napraviti na koju scenu da prebaci izbor poglavlja, i kada stisnemo na tipku Naprijed: http://www.tiresias.org/images/ff.jpg

Evo jedan odličan primjer: Link ide punom brzinom bez čekanja:

http://rapidshare.com/files/348151784/Menu_-_test.avi.html

0 0 hvala 0
17 godina
DVD menu

Doduse, dosta toga se dade napravit u movie makeru (novom), al meni je nekako najugodnije radit s Pinnacle Studio. Mrak program za to.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: DVD menu

Što je program jednostavniji i za korisnika pristupačniji, to su mu mogućnosti slabije. Vjerujem da bi bilo koji od ovih mogao to obaviti, ali nisam probao. Većina ih koristi abstract layer i u kojoj mjeri je podržan dvd standard, valjda ovisi o pojedinom programu. Siguran sam da sonic scenarist i dvd maestro mogu sve što si naveo i više od toga, ali pitanje je koliko će ti trebati vremena da napraviš funkcionalan dvd. Tim više što se ovakva 'podešenja' kakva spominješ rade s pohranjivanjem varijabli u gprm (general purpose register memory) playera te njihovim čitanjem i manipulacijom. Radi se o osnovnim naredbama tipa if, add, multiply, substract, random.. Osim toga postoji i sprm (system parametar register memory) gdje možeš očitavati status playera također preko statusa varijabli. U takvim programima možeš određivati i druge potrebne parametre tipa zaštita, veličina diska, veličine layera, smjer zapisa (otp/ptp), regije i sl. A podržavaju i dlt uređaje - standard kada ih radiš industrijski. Problem je što takvi programi koštaju i nisu baš varijanta dva klika mišem, i obratno - jednostavniji programi najčešće neke od opcija ne podržavaju. Takva je otprilike situacija. Koliko mi je poznato net je na scenaristu, kad si već taj primjer izvukao..

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 13:58 (bed).
15 godina
neaktivan

DVD-Lab pro ili Adobe Encore. To ja koristim.

16 godina
protjeran
DVD menu

Ja koristim Nero 9 Vision i Pinnacle Studio 14 na oba ta programa možeš baš to što ti želiš napraviti ja koji god film snimo s tv-a ili download-o s neta napravio sam tako i sve radi super!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svaka čast "bed", Hvala ti puno, malo sam sumnjao kako postoji takav program za kućne korisnike, ali kao što si rekao što je program pristupačniji manje nudi, tako da te programe koje si naveo nikada ne bih pronašao.

Malo ću ih sve proučiti, ali nadam se kako će taj "sonic scenarist" uraditi sve što sam naveo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 21:36 (vickokill).
15 godina
neaktivan
DVD menu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DVD menu al ne za filmove

Slično na ovu temu i meni nešto treba...samo umjesto videa da napravim MENU sa svojim grafičkim ikonama i da te ikone služe za otvaranje određenog programa...npr NERO ikona..kad se klikne na nju da se pokrene instalacija NERO-e..itd. Imam dosta programa pa bi to da napravim =)

Hvala.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice