CD soundtrack title

poruka: 10
|
čitano: 3.235
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
CD soundtrack title

Ovo me već lagano i živcira, ali sve CD soundtrackove koje nabavim uvijek imaju title Track01,02 itd. ,naravno na poleđeini kutije piše i naziv i kompozitor i duljina itd., no sad sam nabavio preko 100 pjesama, i sada sve to preimenovati.......ubij bože ko gulit krumpire.Naravno da ja to preko Cd convertera prebacim na komp da bude pošten mp3.No, heh, čija je ideja nazivati titlove na default TrackXX ??

Znam da tu nema rješenja no samo me zanima zašto je to tako...

Dont bug me!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: CD soundtrack title

track pise jel da si ikada probo radit audio cd vidio bi da on to sam napravi,a naziv posotji najvjerovatnije u infu(nemora uvijek)i da koristis neki kvalitetan program(pogotovo nzn kaj ce ti mp3 ak imas ogianl cde mozes dobit flac od tog s jedno 5x vecim bitratom)nego probaj s druigim programom to bi trebalo bit u nekom infu fila dugo to nisam radio na kompu ali sad znam napravit na ps3 uvijek(ok ne bas uvijek zna se desit da nekad fakat nema ali rijetko)ime pjesme iako kad otvorim to na pcu pise traclxxx

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

track pise jel da si ikada probo radit audio cd vidio bi da on to sam napravi,a naziv posotji najvjerovatnije u infu(nemora uvijek)i da koristis neki kvalitetan program(pogotovo nzn kaj ce ti mp3 ak imas ogianl cde mozes dobit flac od tog s jedno 5x vecim bitratom)nego probaj s druigim programom to bi trebalo bit u nekom infu fila dugo to nisam radio na kompu ali sad znam napravit na ps3 uvijek(ok ne bas uvijek zna se desit da nekad fakat nema ali rijetko)ime pjesme iako kad otvorim to na pcu pise traclxxx

nema na infu ništa, a nije stvar u originalu, kad putujem, nosim mp3, a ne sad discman pa da svakih pol sata mjenjam cd-ove, + ovak znam i šta skušam, iPod ima voice over, kaži mi što svira :D

osim što se bavim sviranjem, jednako tako i proučavam, bitno mi je znati.

Nisam nikada probao raditi audio CD ali mi je to preloše.No svejedno.Hvala na odgovoru

Dont bug me!
17 godina

moguce ce je ja sam se krivo izrazio napiso sam info jel nisam znao kakve tagove koriste audio cdi ali postoji(opet kazem ne svi)al vecina da

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
16 godina
odjavljen
CD soundtrack title

sjecam se da sam preko wmp-a prebacivao u mp3... a tu je bila fora da samo upises naziv grupe, albuma ili cega vec i on ti na netu nadje podatke (metadata) i sve sam preimenuje (nema bas smisla ako nije orginalni poredak pjesama). ja sam bio zadovoljan obavljenim poslom...

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CD soundtrack title

Skini si neki posteni program za ripanje CD-a i problem rijesen... EAC (Axact Audio Copy) recimo ima opciju pretrage freedb baze i ukoliko nadje CD u bazi stavit ce imena pjesmi kak se spada, a ne TrackXX.

BTW. originalni audioCD-ovi nemaju zapisane tagove, bar ja nisam dosad naletjel na niti jedan, ali ja ripam sve sa EAC-om i zasad nikakvih problema... Vecinom su svi CD-i u bazi, naravno ovo se ne odnosi na home-made sprzene CD-e...

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ch33ta kaže...

Skini si neki posteni program za ripanje CD-a i problem rijesen... EAC (Axact Audio Copy) recimo ima opciju pretrage freedb baze i ukoliko nadje CD u bazi stavit ce imena pjesmi kak se spada, a ne TrackXX.

BTW. originalni audioCD-ovi nemaju zapisane tagove, bar ja nisam dosad naletjel na niti jedan, ali ja ripam sve sa EAC-om i zasad nikakvih problema... Vecinom su svi CD-i u bazi, naravno ovo se ne odnosi na home-made sprzene CD-e...

nijedan nije homemade ^^

Ništ, guglat ću pa vidit, možda i uspije.

Dont bug me!
15 godina
neaktivan
CD soundtrack title

ok ljudi, oko jedne stvari ste u potpunosti u pravu.Postoji info unutar same CD audio datoteke.Oko jedne stvari netreba praviti dramu, iTunes sam nudi encodiranje u mp3 sa punim nazivom.Jedini bed što bezveze stavi redni broj na svaku pjesmu no nema veze, ovo je taman Smijeh

Ljudi hvala na motivaciji, ne bih nikad probao da niste rekli za info.Cool

Evo, nek se zna.Ak se hoče prebaciti sadržaj audio CD-a na komp i to da bude u nekom od formata tipa mp3 ili wma, dovoljno je imati iTunes , gdje on sam ponudi čim vidi da je audio CD unutra.Opcija se zove "Importing".

EDIT: Heh.....ispravak, ne vrijedi kod svih, neki izgleda i nemaju info......eeh, stvar sreće sada Neodlučan

Dont bug me!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 0:17 (pbandov).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CD soundtrack title

Od svih programa kud bas iTunes Neodlučan

Skini EAC - http://www.exactaudiocopy.de/

Postavke za freedb/musicbrainz: http://blowfish.be/eac/Setup

Meni je zasad naso svaki CD koji sam ripal, cak i nase domace. Probaj, nis te ne kosta, samo par minuta posla - definitivno jedan od najboljih (ako ne i najbolji) program za ripanje CD-a. Sad ako ripas 1 CD tjedno onda ti je ok i ovo kaj imas...

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ch33ta kaže...

Od svih programa kud bas iTunes Neodlučan

Skini EAC - http://www.exactaudiocopy.de/

Postavke za freedb/musicbrainz: http://blowfish.be/eac/Setup

Meni je zasad naso svaki CD koji sam ripal, cak i nase domace. Probaj, nis te ne kosta, samo par minuta posla - definitivno jedan od najboljih (ako ne i najbolji) program za ripanje CD-a. Sad ako ripas 1 CD tjedno onda ti je ok i ovo kaj imas...

skinio sam, i nemože naći titlove....

ali kolko ja vidim to nije stvar programa, već same baze, svi oni vade podatke o CD-u iz CDDB-a , Gracenote inc., ako CD nije u bazi, banana.

Dont bug me!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 13:13 (pbandov).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice