Audio player iliti sto umjesto winampa...

poruka: 32
|
čitano: 8.192
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

...kao prvo, molim vas da ne uskocite odmah s odgovorima tipa foobar2000 ili neki slican, jer imam foobar i odlican je, brz, fenomenalan i presao bih iste sekunde na njega da ne postoji jedna stvar, a upravo je ona razlog zbog koje otvaram ovu temu.

Radi se o tome da sam se beskrajno navikao na winampove global hotkeys i od toga ponajvise na izbornik jump to file. E sad, znam da sve ovo navedeno postoji i u foobaru, ali ono sto foobar nema, a uzasno mi je vazno je opcija da enquam fajlove unutar tog izbornika, odnosno da pritisnem shift i enter i tako enqueuam stvar koju zelim.

Eto, to je jedini razlog zbog kojeg koristim taj glomazni winamp koji mi sve vise i vise ide na zivce i bio bih jako zahvalan ako bi mi netko otkrio kako mogu imati sve ove tri stvari (global hotkeys -> jump to file izbornik -> enqueue) u nekom programu koji mi nece pojest svu memoriju u svemiru.

Hvala i pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa i foobar ima opciju enqueue in foobar

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mozda aimp? inace vrlo kvalitetan player

[IMG]http://i41.tinypic.com/dz7zmt.jpg[/IMG]

0 0 hvala 0
16 godina

Probaj Quientessential player 4.51. Player je odličan prvenstveno za mjuzu i ima ogroman broj skinova za skidanje.

http://www.download.com/Quintessential-Player/3000-2139_4-10051743.html

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Audio player iliti sto umjesto winampa...
AIMP je majka za Winamp... ima bas sve sto mi treba, Winamp nisam koristio jedno 4godine i instalirao ga prosle godine da vidim sta ima novo i naravno nista revolucionarno ...ali kad sma AIMP instalirao ...od tada pa do sad....AIMP :D
K'eni pa te vat' ;)
17 godina

ja sam prije koristio winamp ,sad koristim AIMP i jako sam zadovoljan.

ima par opcija koje mi trebaju,a najbolja mi je da ga se moze postaviti da uvijek bude na vrhu svih prozora.tako  i u igri mogu jednostavno mijenjati pjesmeCool

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što fali Winampu? Ja ga koristim otkad znam za sebe i super je... Nema nikakvih velikih novina izmešu verzija, ali služi svrsi... Uz to je kompaktan i jednostavan...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hmmm drzim se winampa, ali koristim i wmp za poslusat pjesmu onako nabrzaka nakon sto sam je downloadao/izripao/presnimio

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

winamp zauvijek

jednostavan za koristenje i navika XD

U ostalima uvijek se nesto desi, sa winampom nikad

a i cini mi se da najmanje memorije zauzme, nisam usporedivao

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Foobar2000 je zakon, lightweight i podržava tabove sa playlistama, tako da me nitko više ne može natjerati da se vratim da Winamp kojemu je oduvijek trebalo 5 i više sekundi da se pokrene, a i sav je nekakav pretjeran.

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BugSU kaže...
AIMP je majka za Winamp... ima bas sve sto mi treba, Winamp nisam koristio jedno 4godine i instalirao ga prosle godine da vidim sta ima novo i naravno nista revolucionarno ...ali kad sma AIMP instalirao ...od tada pa do sad....AIMP :D
  Ispričavam se za offtopic al čisto iz znatiželje pitam : A što se revolucionarno može očekivati u jednom audio playeru?
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina

Rijec Revolucija u jednom audio playeru bas i nema kaj radit no ja sam Winamp odavno izbacio na ulicu i zamijenio ga je AIMP definitivno najbolji audio player, i on je samo to i nista vise audio player ali sjajan a winamp polako gubi svoje mjesto zahvaljujuci AIPM-u i to je cinjenica!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Rijec Revolucija u jednom audio playeru bas i nema kaj radit no ja sam Winamp odavno izbacio na ulicu i zamijenio ga je AIMP definitivno najbolji audio player, i on je samo to i nista vise audio player ali sjajan a winamp polako gubi svoje mjesto zahvaljujuci AIPM-u i to je cinjenica!!!Cool

Stvar osobnog stava. Ako mene pitaš Winamp je oduvijek bio za klasu bolji od ostalih audio playera. Naravno to je moje mišljenje.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
neaktivan

Mnogo dugo vremena sam bio stovatelj Winampa ali sada vise ne. Jedan jedini razlog je to sto   je   musicav sa WMA fileovima...oni malo van standarda.

Ovo im se provlaci iz verzije u verziju. Ponekad se samo Winamp srusi a ponekad mi povuce i explorer.exe

Dugo vremena mi je bilo potrebno da vidim zasto,naime u playlisti koje redovito slusam nalaze se i poneke WMA datoteke kada ih pocne Winamp svirati onda se i srusi.

Resenje je na njihovim forumima,neki dll (ne pamtim koji) radi probleme pa se treba petlajti sa postavkama u programu.

Nazalost mogu konstatirati da Winamp ekipa namerno minira WMA format. Sto je steta i nije nimalo los u zvuku. Badava mi podrska za formate kada mi je muzika sva u mp3 ili 1-2 albuma u FLAC-u. WAV ne slusam i ne koristim ...osim kada upogonim kakav editor zvuka.

Snimanje CD-a i ripanje u Winampu? Kome to treba i ko to koristi?

Sada sam na AIMP-u. Odlican mi je,na desni klik imas brdo opcija (unutar play liste) jedna koja me veseli je konverzija a druga ID editor.

Dopada mi se biblioteka i baratanje njom,moze se seliti sa instalacije na instalaciju. Nije napadan kada dodeljuje asocijacije.

Napokon svi DFX-i od Winampa rade i na AIMPU

4C617A61727573204C6F6E6700

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako vam treba revolucija, odnosno The God među audio playerima onda je to svakako, bez sumnje, bez predrasuda s pravom jedan i jedini amaroK.

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
madafaka kaže...

Eto, to je jedini razlog zbog kojeg koristim taj glomazni winamp koji mi sve vise i vise ide na zivce i bio bih jako zahvalan ako bi mi netko otkrio kako mogu imati sve ove tri stvari (global hotkeys -> jump to file izbornik -> enqueue) u nekom programu koji mi nece pojest svu memoriju u svemiru.

Mislim da ti global hotkeys tu ne igra neku ulogu. Naime, uglavnom svi medijski sviraci reagiraju na posebne tipke za reprodukciju na tipkovnici, znaci na multimedijalne tipke, a to opet znaci da si mozes instalirati prakticki bilo koji program za automatizaciju, odnosno kreiranje globalnih tipkovnickih kratica, poput Hotkeyza, da bi ga mogao kontrolirati. ;)
16 godina
neaktivan

Ja sam prije koristio winamp ali mi je islo na zivce sto mu treba sto godina da se pokrene i cesto se rusio. Presao sam na aimp, trenutno aimp 2.0 i prezadovoljan sam, nema rušenja, pokreće se u roku od 2 sec. Ako ti treba brz program samo za slusanje muzike moja preporuka je aimp.

17 godina

Pa ne nosi AIMP bezveze naziv Grobar Winampa kaj se tice reprodukcije muzike to je tako to kaze vecina koja je presla na njega!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koristim AIMP...zadovoljanj sam...i više od toga

...samo postoji jedna mušica...nekad mi se zna dogoditi da jednostavno ne ragira kad recimo pristisnem play,stop itd.

...to je riješeno keyboard shortcutovim...sve ostalo je odlično.

Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...

...samo postoji jedna mušica...nekad mi se zna dogoditi da jednostavno ne ragira kad recimo pristisnem play,stop itd.

Ne reagira na Play u programi ili na tipkovnici?
AIMP-ovi global hokeys kod mene se biju sa tipkama za multimediju na tipkovnici.
Tipkovnica je Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000,pa sam ukljucio  suspend global hotkeys (ima "konflikt" sa Microsoftovim driverom koji mapira tipke za multimedijom...recimo za glasnocu)
17 godina
neaktivan

Jedno AIMP pitanje

Kako da ga nateram da ide u tray kada u glavnom prozoru kliknem na minimize to tray? On po defaultu ima "behavior" kada klikas na to da se pretvori u neko maleno nepregledno plivajuce sra**je.

Jedino sto mi je uspelo je da kada klikam na minimize ide u   taskbar a kada dvokliknem izvan tih tipki (Min.Max. Close) ide u tray.

Na primer kada dvolkiknem na ime Aimp2   onda ide u tray. Kako da resim ovo?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
Jerkenovski kaže...

Ne reagira na Play u programi ili na tipkovnici?
AIMP-ovi global hokeys kod mene se biju sa tipkama za multimediju na tipkovnici.
Tipkovnica je Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000,pa sam ukljucio  suspend global hotkeys (ima "konflikt" sa Microsoftovim driverom koji mapira tipke za multimedijom...recimo za glasnocu)
 U programu ne reagira...
Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.
16 godina
neaktivan

foobar ... nothing comes close ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...

U programu ne reagira...
  Deinstaliraj ga i ponovo ga instaliraj. Upotrebi Revo Uninstaller. Kada zavrsi deinstalacija idi (za Vistu ovo) u

C:\Users\IME_TVOJE\AppData\Roaming\AIMP i obrisi folder AIMP, ako koristis Media Library onda kopiraj folder ML a ako imas vise playlista onda iskopiraj i folder PLS

Revo nece obrisati ovaj AIMP folder. 

Za XP cini mi se da bi trebalo da je u

C:\Documents and Settings\IME_TVOJE\AppData\Roaming\AIMP 
16 godina

mene zanima jel zna itko ikakav plugin za msn za AIMP ono da mi frendovi mogu vidjet sta slusam!??!?!

2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zvons kaže...

mene zanima jel zna itko ikakav plugin za msn za AIMP ono da mi frendovi mogu vidjet sta slusam!??!?!

" Aimp msn plugin "
google 2. link po redu

doduse neznan jeli funkcionira... 
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 23:42 (insomniac_cro).
16 godina

dobar mi je ovaj aimp al neće da mi uđe u postavke nikakve ja pritisnem ono nista,koda nisam pritisnuo....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja ne vidim neku razliku u kvaliteti između winampa i aimpa ako na njih gledam samo kao audio playeri, koristim oba programa i oba su jako kvalitetna, winamp imam na kompu jer preko njega volim pogledati audiospotove i radi nekih dodatnih opcija, a aimp na laptopu jer zauzima dvostruko manje resursa

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
insomniac_cro kaže...
zvons kaže...

" Aimp msn plugin "
google 2. link po redu

doduse neznan jeli funkcionira... 
 ne radi...
16 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...

Ako vam treba revolucija, odnosno The God među audio playerima onda je to svakako, bez sumnje, bez predrasuda s pravom jedan i jedini amaroK.

tako je, amarok owna
Jack was nimble, Jack was quick, but Jack still couldn't dodge Chuck Norris' roundhouse kick.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice