ovaj vam savjet moze bit jako koristan nadam se da cete poslusati
mama mi je dobila poslovni mob iz vip-a na pretplatu(samsung neki jadni stvarno nemres nis na njemu)
preko ljeta 2009 nije se poglo provjerit stanje racuna jer je bila promjena poreza(uostalom kakve veze ima porez kad dođe poruka da u cijenu nije uracunat PDV)
pred kraj 8 mjeseca uspjeli smo provjerit stanje racuna koji je iznosio 7653,68kn(tolko se stvarno tesko moze napravit putem razgovora)
racun je nabijen preko mobilnog facebook-a(poslan je zahtjev za surf 50 koji bi omogucio da se potrosi 100MB al nije odobren niti jedna poruka nije stigla da se nemoze ostvariti poslan zahtjev)
drugi dan je dosla poruka da je racun 8000 i nes sitno(sa PDV-om je to 10 soma)
zvali smo vip sluzbu za korisnike i reko nam je frajer da mozemo neku zalbu podnjet(naravno da jesmo koji bi debil platio 10 soma kuna za nis)
dobili smo pismo od vipa da ce nam naplatit samo 25% a to je 2 i pol soma i da nas terete pazite vi ovo za 138 256 MB(ne 138 MB i 256 KB nego za 138 GB
takav sulud prjenos podataka napraviti na mobitelu kaj nemre ni memorijsku primit a ima svega 20MB memorije
na pocetku skole sam kupio na bon 100MB prometa od vipa koji traje 30 dana
skinuo sam programe za surfanje(operu,snaput i neka jos sranj*)
u tih 30 dana svaki sam dan bio na MSN-u i facebooku,gledao videe na youtube,citao sportske vijesti
nazvao sam pred istek tih 100MB i saznao da sam potrosio samo 50 i nesto MB
imao sam pretplatu u vipu i slucajno mi iskljucili odlazne pozive nazvo ih i rekli da ce mi vratit da se desila neka greska
na kraju sam dobio 50kn jos za platit kaj su mi ponovo ukljucili
stvarno mislim da se netreba "poslovat" sa vipom
ovo treba temeljito ispitat...138GB