Cyber bonton koji nismo razvili

poruka: 2
|
čitano: 1.546
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cyber bonton koji nismo razvili".
18 godina

Jako dobar članak. Sjećam se onih potresa i tsunamija u Japanu u Fukushimi 2011. Tada mi se činilo da su odjednom, po komentarima, svi stručnjaci za nuklearnu fiziku.

Ponekad koristim ovo: https://chromewebstore.google.com/detail/shut-up-comment-blocker/oklfoejikkmejobodofaimigojomlfim

(postoje slična rješenja i za ostale platforme i browsere)

1 0 hvala 0
15 godina

Kao i 2004. kad je bilo tsunami pa je ekipa na forum.hr odjednom bila prosvijetljena oko teorije tektonike ploča, geologije, pa su se javili heroji koji bi cijeli proces evakuacije bolje proveli... ah.

Danas imam dojam da je stvar još gora zbog ai sažetaka pa imamo petominutne stručnjake za sve, od lansiranja raketa, popravka auta do savjetovanja oko kupovine potrošačke elekronike. zbog toga sam prestao pratiti reddit - nema smisla više, sve eksperti, a ponavlja se jedan te isti ai sažetak, koji niti ne mora biti točan jer ga nitko nije provjerio, a svađe, vrijeđanja i ponižavanja nikad žešći jer svi misle da su u pravu jer im je tamo neki llm nešto poluprovjereno naštancao. čak se više niti wikipedia ne čita kako bi se steklo neko osnovno zananje, samo peglaj po ai.

ona teorija mrtvog interneta, kojom smo se sprdali pred 20 god lagano postaje stvarnost.

ali pozitivno u svemu ovome - nikad manje vremena provodim pred ekranom...

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice