Ali G najavljuje povratak... i već je mnogima stao

poruka: 11
|
čitano: 2.694
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ali G najavljuje povratak... i već je mnogima stao".
5 godina

Da, legenda.

Žao mi je što je ugasio svoj Ali G Show, obožavao sam ga više nego alijase Bruna i Borata.

Palac gore, film ću svakako pogledati, no teško je ponoviti njegovu društveno političku satiru onoga vremena.

Da me bar razuvjeri i napravi koji show s likom i djelom Trumpa, Epsteina i njihovim kuravelama.

合気道 五段 ZLA BEBA ! Što te ne ojača, to te ubije !
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2026 9:14 (Zaporožac).

8 0 hvala 0
10 godina

Cijenim gospodina i minuli rad u industriji, uz opasku da postaje malo mator za ove teme. 

Dok je bio mladac ajde, sada se wear and tear vec lagano primjecuje. 

3 0 hvala 0
6 godina
Re: Ali G najavljuje povratak... i već je mnogima

Ma nije on prestar nego jednostavno da bi mogao izbaciti danas film ili seriju - ne možeš raditi to šta je prolazilo prije 20 i više godina.
Usporedite samo koliko je Borat 2 blaži nego Borat.

Nažalost ali ta vremena Ali G showa, normalnofobije i noćne more su davna prošlo svršena vremena 

10 godina

Ali g je i jedina njegova persona koja je imala nekog smisla, bruno, borat.... par stepenica nize po meni.... 

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Nadam se da film nece odstupati od sprance :)

0 0 hvala 0
8 godina
trolaslavonska kaže...
Nadam se da film nece odstupati od sprance :)

Po več dostupnom trejleru definitivno neće. 

Za neke je to infantilno stupidni humor, za druge je to idelana socijološka karikatura ljuske gluposti na svom vrhuncu, a kad pogledaš vladara Amerike sasvim ti je jasno da gluposti danas nije ništa manje nego prije, možda čak i više....

16 godina
Trle96 kaže...

Ma nije on prestar nego jednostavno da bi mogao izbaciti danas film ili seriju - ne možeš raditi to šta je prolazilo prije 20 i više godina.

Nažalost ali ta vremena Ali G showa, normalnofobije i noćne more su davna prošlo svršena vremena 

Borat 2?

Xbox: RENZOR GT 1
16 godina
x18x05x kaže...
Trle96 kaže...

Borat 2?

Da, bio je Borat, pa Bruno, pa Diktator pa drugi film s Boratom.
Bojim se da se koncept malo izlizao (ili sam ja ostario). Imam osjećaj da su fore na isti kalup kao prije 20 godina i da to više nije tako smiješno. Nadam se da će me razuvjerit.

13 godina

fun fact

dolazi meni prije par godina A1 tehničar nekaj popravljat i skuži originalni Ali G dvd na polici kraj routera i veli "i see you're the man of culture" - obojica u smijeh :D

pogledat će se naravno, ne očekujem da će biti kao Ali G serijal, ali uvijek mi je taj njegov lik bio draži od Borata i ostalih...

da prisnažim jer mi je neki dan iskočilo na yt :) Martin Freeman dečec :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina

Mislim da nam Brian Cranston pokazuje da nema toga sto se naziva "typecast".

Jer da je tako, bio bi komedijas do kraja. Frajer je zabistao tek u starosti. I to ne u komediji. 

Dok onaj drugi frajer iz Breaking Bada, Jesse Pinkman, druga prica. 

Frajer bolje nek' se drzi love koju je uzeo u Breaking Bad-u, i bude sretan da je usao u biznis s tekilom (Dos Hombres) s Cranstonom.

Ima glumaca (poput Schwarzeneggera) koji su uzeli ozbiljniju lovu na side hustle-ovima prije nego sto su se realizirali na glumackoj pozornici. 

link

0 0 hvala 0
8 godina

Jedno je sigurno: isprdavat će se iz svih religioznih, etničkih i društvenih skupina, ali NE iz židova (ili Židova).

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2026 22:59 (Al Crane).

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice