Živjeti dulje ili umirati sporije: može li se haki

poruka: 34
|
čitano: 5.296
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Živjeti dulje ili umirati sporije: može li se haki".
22 mjeseca
Re: Živjeti dulje ili umirati sporije: može li se
Kao što je Doc napisao, nije poanta dug i bolestan život, nego pokušati ostati što dulje zdrav i vitalan, znači raditi na sebi da ne budeš tlaka bližnjima te da ti moraju pelene stavljati i brisati dupe već u tvojim pedesetima, produži to smradu da se dogodi tek u tvojoj sedamdesetoj a još bolje u osamdesetoj!

Ali eto smradovima je život sladak i u bolesti, kao Rockefeler sa devetim srcem u devedesetoj godini života i boli ih kita za bližnje. Ali i on bacio kašiku na veselje svojih bližih.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Sirotanovic kaže...
Doc nije pogledao dukumentarac o Brianu iz kojeg je razloga krenuo tim putem i na što je ličio prije. Dok za mjerenje erekcije sve bude jasno kad u dokumenarcu pokažu Brajanovu kućnu i medicinsku "asistenticu" 😍

Ako se netko sjeća one vijesti kako su Kineza po njegovoj želji pokopali u voljenom mercedesu, e tako želim da u raki budem pokopan u svojoj neveri, negdje u parku prirode u Lici, gdje je uobičajeno da se bacaju, vječne kemikalije, teški i laki metali. Malo me brinu litij i kobalt iz rimčeve baterije, ali Lika to filtrira i rasprši kroz podzemne vode.

Ukratko neka me buduce generacije popiju u vodi, a oni sretniji - u rakiji. 

Tvoja voda ce se mijesati s nasom (pic related). 

22 mjeseca
PS
Doc, čemu na naslovnici provokativan Epsteinov anime, to Grok renderirao 🤭
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Sirotanovic kaže...
PS
Doc, čemu na naslovnici provokativan Epsteinov anime, to Grok renderirao 🤭

Kad spominjes doticnog mladica, ne spominje se nikako i nigdje ovaj dio:

"Reports and documents show Epstein discussed plans in the early 2000s to use his New Mexico ranch to impregnate multiple women at a time, hoping to "seed the human race" with his DNA. 

He told scientists and others of his vision of using his New Mexico Zorro Ranch Epstein told scientists and businessmen about his ambitions to use his New Mexico ranch as a base where women would be inseminated with his sperm and would give birth to his babies … Mr Epstein’s goal was to have 20 women at a time impregnated at his 33,000-sq-ft Zorro Ranch.

Epstein’s field of study was labeled “transhumanism” but was an updated version of eugenics. Lawyer Alan Dershowitz, who defended Epstein in 2008 and has been named in a..."

Sto ako trenutno globalno odrastaju jedno 70 malih Epstein-klonova? 

The Boys from Brasil much? 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice