Testirali smo MOVA V50 Ultra Complete, vrhunskog r

poruka: 39
|
čitano: 8.774
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Testirali smo MOVA V50 Ultra Complete, vrhunskog r".
18 godina
Re: Testirali smo MOVA V50 Ultra Complete, vrhunsk
lllnuclearlll kaže...
cinco44 kaže...

Na computeruniverse je 569 eura plus poštarina. Provjerena trgovina i šalju u Hrvatsku.

Da, toliko je i na njemačkom službenom MOVA shopu... Al ne šalju u HR.

Ja sam poslao distributeru/davatelju jamstva u RH mail da li jamstvo vrijedi u slučaju da robota kupim negdje u EU, konkretno Slovački shop... Uopće mi nisu odgovorili na pitanje, nego su mi ponudili P70 Pro po nekoj akcijskoj cijeni od 600eur...

To bi još bilo dobro da P70 Pro nije lošiji robot od ovog V50 Ultra iz recenzije... V serija su flagshipovi sa rotirajućim mopom.

Uglavnom, s obzirom na izbjegavanje odgovora na moje pitanje, vjerujem da jamstvo NE VRIJEDI u Hrvatskoj ako se uređaj kupi od nekog drugog zastupnika van RH. 

A ova akcija u Chipoteci za 750eur... pfff fin način zarade, nažalost vjerujem da je hrpa ljudi nasjela jer ga više nemaju na zalihama... 1400eur "myASS"

Vidim da sad drže V70 Ultra na 1900eur, a u njemačkom shopu je već snižen na 999eur.

Evo ja ovo ljeto pokušao dvaput kupiti robota na akciji i oba puta popušio.

Ne mogu vjerovati kako ovi naši web shopovi rade. Naručim kod jednog, nemaju za isporučiti, storno narudžbe. I to sve traje par dana.

Naručim od Chipoteke, ti pak nemaju ni broj za kontakt. Par dana od narudžbe, ništa. Šaljem mailove, ništa. Zovem veleprodaju jer jedino taj broj postoji, veli lik bude prenio. Javljaju se nakon 10+ dana da ipak ništa i storno.
Da su me obavijestili prije, možda bih mogao dobiti drugu boju ili nešto, ovako pušing opet.

Poslovnost je -1000. Nisu niš isporučili, zavlačili me, na kraju nema i nikome ništa!!!

Ako neko nađe kakvu akciju za ovu MOVA-u, nek ju tu nakelji, jer s ovim našim trgovcima više ne želim imati posla!

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2026 10:27 (mali.ivica87).
15 godina

Trenutne akcije na MOVA uređaje sa njihove službene njemačke stranice:
https://de.mova.tech/pages/new-season-reset?utm_source=Klaviyo

Ja sam od tamo kupio V50 Ultra, te je isti došao prošli petak 11.9.

Puštao sam ga u subotu prvi put. Nakon nekog korištenja, složim dojmove pa ih tu objavim.

Moj PC  
2 0 hvala 0
22 mjeseca
"Naručim od Chipoteke, ti pak nemaju ni broj za kontakt. Par dana od narudžbe, ništa. Šaljem mailove, ništa. Zovem veleprodaju jer jedino taj broj postoji, veli lik bude prenio. Javljaju se nakon 10+ dana da ipak ništa i storno."

Kakvo je to klošarsko poslovanje, to bi trebalo imati pravo na žalbu. A inpektor da kazni. Odakle im pravo uzeti novac a ne imati proizvod.
Prečwsto se takvo što događa po e trgovinama .
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
17 godina
Sirotanovic kaže...
..
Prečwsto se takvo što događa po e trgovinama .

-misliš neovisno što je glavni inspektor skoro godinu dana 'na čekanju' i tek neki dan postavljen novi.. a godinama inspektorat ne radi, razbucan post-covidom, ne slučajno.. pa se možeš žaliti, no kad će biti nešto poduzeto ili riješeno.. a za ovakve stvari je realno beskorisno jer neće čak ni neka kazna-opomena, tj možeš tražiti knjigu žalbi no za to moraš doći u trgovinu, onak možda trgovac dok je neiskusan to doživi kao neugodu, no navikne i postane otporan, jer zna da sankcija realno nema.. do covida je išlo nabolje, sad suprotno.. a jedino kad se kao kupac-potrošač stvarno želiš raspravljati, kad si konkretno oštećen recimo jamstvo-popravak ili neisporuka plaćenog.. no u ovakvom šlamperaju gdje samo gubiš vrijeme ne možeš ništa.. osim dalje gubiti vrijeme pokušavajući njih natjerati u red, što ne možeš tj mogao bi inspektorat da postoji i radi svoj posao.. no glavni već godinu toča noge što mu ide u staž ako dođe do presude.. kul.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
22 mjeseca
Baš tako, nažalost.

No kupci bi takvu politiku firme trebali kazniti. Mislim to je kao da si nekome posudio novac (nekako neznajući to i očekujući da nisi kupio mačka u vreći) i deset dana ti ne vraća, te ti moraš tražiti svoj novac nazad. I vjerojatno se i zahvaliti što ti je vratio točan iznos. Pa da ti barem da lizu za čekanje i potrošene živce i vrijeme.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
17 godina
plavi83 kaže...

Trenutne akcije na MOVA uređaje sa njihove službene njemačke stranice:
https://de.mova.tech/pages/new-season-reset?utm_source=Klaviyo

Ja sam od tamo kupio V50 Ultra, te je isti došao prošli petak 11.9.

Puštao sam ga u subotu prvi put. Nakon nekog korištenja, složim dojmove pa ih tu objavim.

Jesi li dobio sa njim sve one druge ekstra dijelove?

15 godina

Da, unutar kutije se nalazi cijeli taj rezervni set za 1 godinu. 

Ono što mogu napisati nakon par korištenja:
- iznenađen sam kako je sam robot tih pri usisavanju, dok ga pri pranju niti ne čuješ. Morao sam par puta provjeriti je li još čisti ili :)
- najglasnije je pražnjenje/čišćenje kad dođe u svoju bazu, ali sve u granicama normale

- nisam još stavljao ova dodatna sredstava (čišćenje, i mirisi), te je pod samo opran sa vodom

- usisavanje je super, dok za pranje ću morati još par puta ga puštati sa drugačijim postavkama pogotovo za pranje pločica

18 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Pitanje za vlasnike v50, jeste li zadovoljni? Dosta sam istražio i ima stvarno dosta prijava da se robot ponaša čudno u smislu navigacije. Da se počne gubiti u prostoru nakon nekog vremena, izmišlja nekakve prostore na mapi, odlazi u prostorije koje mu nisu zadane i sl. Također aplikacija ima vrlo nisku ocjenu u odnosu na ostale kao npr. dreame, ecovacs, xiaomi i sl. pa me zanima iskustvo vlasnika ovdje. Do sada sam imao roborock s5 koji i danas navigira bez greške, ali na žalost se više ne puni usprkos raznim pokušajima popravka, pa su mi malo čudni ti problemi s obzirom na cjenovni rang, a i ovu recenziju bug-a.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice