Na computeruniverse je 569 eura plus poštarina. Provjerena trgovina i šalju u Hrvatsku.
Da, toliko je i na njemačkom službenom MOVA shopu... Al ne šalju u HR.
Ja sam poslao distributeru/davatelju jamstva u RH mail da li jamstvo vrijedi u slučaju da robota kupim negdje u EU, konkretno Slovački shop... Uopće mi nisu odgovorili na pitanje, nego su mi ponudili P70 Pro po nekoj akcijskoj cijeni od 600eur...
To bi još bilo dobro da P70 Pro nije lošiji robot od ovog V50 Ultra iz recenzije... V serija su flagshipovi sa rotirajućim mopom.
Uglavnom, s obzirom na izbjegavanje odgovora na moje pitanje, vjerujem da jamstvo NE VRIJEDI u Hrvatskoj ako se uređaj kupi od nekog drugog zastupnika van RH.
A ova akcija u Chipoteci za 750eur... pfff fin način zarade, nažalost vjerujem da je hrpa ljudi nasjela jer ga više nemaju na zalihama... 1400eur "myASS"
Vidim da sad drže V70 Ultra na 1900eur, a u njemačkom shopu je već snižen na 999eur.
Evo ja ovo ljeto pokušao dvaput kupiti robota na akciji i oba puta popušio.
Ne mogu vjerovati kako ovi naši web shopovi rade. Naručim kod jednog, nemaju za isporučiti, storno narudžbe. I to sve traje par dana.
Naručim od Chipoteke, ti pak nemaju ni broj za kontakt. Par dana od narudžbe, ništa. Šaljem mailove, ništa. Zovem veleprodaju jer jedino taj broj postoji, veli lik bude prenio. Javljaju se nakon 10+ dana da ipak ništa i storno.
Da su me obavijestili prije, možda bih mogao dobiti drugu boju ili nešto, ovako pušing opet.
Poslovnost je -1000. Nisu niš isporučili, zavlačili me, na kraju nema i nikome ništa!!!
Ako neko nađe kakvu akciju za ovu MOVA-u, nek ju tu nakelji, jer s ovim našim trgovcima više ne želim imati posla!

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS