Pluća djece oporavljaju se brže od očekivanog zahv

poruka: 3
|
čitano: 2.694
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pluća djece oporavljaju se brže od očekivanog zahv".
22 mjeseca

Ma nemoguće , kako je onda kod nas onaj "znanstvenik" dokazao da u ZG gradski ispušni plinovi uopće ne utječu na kvalitetu zraka nego najviše zato što se građani griju na drva 🤔

Svaka ćas na ovom istraživanju i napokon znanom problemu zagađenja zraka da više bude crno na bijelo.

Kad Englezima Indijac spašava djecu , nakon što su ih ovi izgladnjivali i držali kao roblje gotovo cijelo prošlo stoljeće i prije.

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Da li utiče na zdravlje i da li je glavni izvor zagađenja koji bi se mogao smanjiti odgovarajućim merama su dve odvojene stvari. Roditelji moje supruge žive u predgrađu u kome se ljudi uglavnom greju na čvrsto gorivo. Sav onaj smog koji se zimi ponekad nakupi po gradu? Ništa spram užasa koji tamo postoji u isto vreme (bolja polovina je tamo odrasla, ali je, otkad više ne stanuje tamo, i njoj postalo šokantno koliko je vazduh tamo zimi loš).

Koliki je to problem u Zagrebu, ne bih znao, ali trebalo bi da svaki tip zagađivača ima svoj "potpis", tj karakteristični miks zagađenja koji ispušta, tako da verujem da bi se mogla napraviti solidna procena.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
3 0 hvala 0
8 godina

U Zg čini se da automobili voze na drva i ugljen 

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice