Samsung pokazao prvi OLED zaslon od 300 Hz za igra

poruka: 39
|
čitano: 6.958
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung pokazao prvi OLED zaslon od 300 Hz za igra".
18 godina
Re: Samsung pokazao prvi OLED zaslon od 300 Hz za
dd.inc kaže...

BTW evo friend se pojavio s Acer Nitro laptopom. Ima problem s Bluetooth koji malo radi, malo ne. Isti problem je Acer imao pred vise od 20g. Molim nevjernike da nastave kupovati i otvore rubriku Acer - vjerovali ili ne, te objavljuju na kakve sve glupe kvarove su naišli, barem ćemo se dobro nasmijati.

Znači tebi donose strgane laptope i ti iz toga izvodiš neke globalne zaključke?

Pa nismo djeca u vrtiću.

18 godina
dd.inc kaže...

20+ godina rada s hardware-om, u HR i van nje. Ne racunam vrijeme kad sam se skolovao.

Školovao za što? Za statistiku vjerojatno nisi.

Osim toga, puno ljudi "radi s hardverom".

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2026 23:50 (Bitanga).
2 godine
Novice kaže...
Ma ne, to je jedan od većih servisa koji radi pod jamstvom oba brenda, i statistički na 100 prodanih primjeraka u HR ima vise servisiranih Asusa nego Acera.

Statistika je općenito govno.

Prvo, na 100 kom nečega ne možeš voditi nikakvu statistiku, fali ti jedna ili još bolje 2 nule.

Drugo, što znači "servisiran" laptop?

Jednom možda ne radi tipka space, a drugom je crkla matična, to nisu ni približno isti kvarovi.

Treće, uopće ne vjerujem anonimusima po internetu kad iznose neke tvrdnje, tako da, okači dokaze, crno na bijelo, koliko, čega, zašto...

Ali ni onda to sve neće biti bitno krajnjem korisniku koji je zadovoljan ili nije zadovoljan s nekim proizvodom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2026 7:35 (SharkZ).
22 mjeseca
SharkZ kaže...

Ali ni onda to sve neće biti bitno krajnjem korisniku koji je zadovoljan ili nije zadovoljan s nekim proizvodom.

Po toj logici kupcu nije potreban podatak o pouzdanosti. Ja volim vidjeti takve statistike prije kupnje skupljih proizvoda.

18 godina
Novice kaže...

Po toj logici kupcu nije potreban podatak o pouzdanosti. Ja volim vidjeti takve statistike prije kupnje skupljih proizvoda.

I kad to pročitaš, plus kad pročitaš sve recenzije i komentare po netu (koji su uglavnom negativni jer pozitivne rijetko tko piše) najrađe ne bi ništa ni kupio jer sve ispada po nečemu smeće.

I sve se može baš tebi pokvariti (i vrlo vjerojatno i bude u jednom trenutku).

22 mjeseca
Bitanga kaže...

I kad to pročitaš, plus kad pročitaš sve recenzije i komentare po netu (koji su uglavnom negativni jer pozitivne rijetko tko piše) najrađe ne bi ništa ni kupio jer sve ispada po nečemu smeće.

I sve se može baš tebi pokvariti (i vrlo vjerojatno i bude u jednom trenutku).

Znači ne treba čitati recenzije i statistike prilikom odabira za kupnju?

18 godina
Novice kaže...

Znači ne treba čitati recenzije i statistike prilikom odabira za kupnju?

Treba, samo kažem, to je super ako se želiš odgovoriti od kupovine :-) Samo kreneš čitati recenzije i skužiš da je bolje čuvati novce :-P

Nedavno sam baš tražio koju perilicu suđa da kupim da mi zamjeni Bosch Serie6 kojoj se pokvario Zeolith spremnik. Pa sam na kraju odustao od kupovine nove nakon svih silnih komentara i popravio postojeću za masne novce. :-)

18 godina
Tko ti je rekao da meni dostavljaju strgane laptopa? Stvarno si budala na kvadrat i slobodno ostani
18 godina
dd.inc kaže...
Tko ti je rekao da meni dostavljaju strgane laptopa? Stvarno si budala na kvadrat i slobodno ostani

Ajd ohladi malo. Ako želiš smisleno diskutirati slobodno napiši nešto detaljnije od jedne rečenice svakih tjedan dana.

Ovako ćeš teško poentirati, pa ne znam što uopće pokušavaš tom tajnovitošću.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2026 15:26 (Bitanga).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice