Xiaomiju pale isporuke mobitela za 26 posto

poruka: 30
|
čitano: 4.945
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomiju pale isporuke mobitela za 26 posto".
16 godina

Smijesno je da neko daje pare za mobitel koji ti neda uc u galeriju dok ne pogledas reklamu

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

3 4 hvala 1
22 mjeseca
Re: Xiaomiju pale isporuke mobitela za 26 posto
stirko55 kaže...

Smijesno je da neko daje pare za mobitel koji ti neda uc u galeriju dok ne pogledas reklamu

Koji mob?

16 godina

Imao hrpu Xiaomi-ja, jest da su bili top uređaji i apsolutno se nikada nisam susreo sa nikakvom reklamom. Ne kontam odakle vama te silne reklame izlaze.

Moj PC  
8 1 hvala 1
16 godina
Novice kaže...
stirko55 kaže...

Koji mob?

Nije bio moj osobno pa ne znam tocan naziv modela jer mi je prijatelj to pokazivao ali je jedan od onih do 300€. Vjerujem da nije ista situacija sa nekim flagshipom, ali idalje moj komentar stoji. Mislim da se desavalo samo ako imas upaljen internet na mobu, slicno kao sta bude i sa nekim igrama na mobu.

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2026 9:33 (stirko55).
9 godina

Uvjerljivo najgori mobitel kojeg sam imao. Što se mene tiče mogu i propasti. 

3 0 hvala 0
15 godina
stirko55 kaže...
Novice kaže...
stirko55 kaže...

Koji mob?

Nije bio moj osobno pa ne znam tocan naziv modela jer mi je prijatelj to pokazivao ali je jedan od onih do 300€. Vjerujem da nije ista situacija sa nekim flagshipom, ali idalje moj komentar stoji. Mislim da se desavalo samo ako imas upaljen internet na mobu, slicno kao sta bude i sa nekim igrama na mobu.

Taj prijatelj treba naučiti koristit mobitel, to je on nešto bio instalirao. Susreo sam se do sad s desecima jeftinih Xiomia i nikad ništa slično nisam vidio. Zar zaista vjeruješ da bi Xiaomi prodao iti jedan mobitel da moraš pogledati reklamu prije nego uđeš u galeriju?

8 godina

kako stoji NOA

p.s budaletine kupuju flagshipove i onda korisre mobitele u vožnji...a ti isti flagshipovi imaju voice control...tako da bilo kakve priče o reklamama i sličnome je do onih koji neznaju se koristiti

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2026 10:33 (HCMAA).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
BinHex kaže...
stirko55 kaže...
Novice kaže...
stirko55 kaže...

Koji mob?

Taj prijatelj treba naučiti koristit mobitel, to je on nešto bio instalirao. Susreo sam se do sad s desecima jeftinih Xiomia i nikad ništa slično nisam vidio. Zar zaista vjeruješ da bi Xiaomi prodao iti jedan mobitel da moraš pogledati reklamu prije nego uđeš u galeriju?

iskreno osoba nije pretjerano informaticki pismena i interakcija je bila kratka tako da je sve moguce, ali znam vise ljudi koji su to spomenili, ovo je bila jedina osoba koja mi je to zapravo pokazala.

13 godina

Ispočetka je bilo više tih reklama, tamo prvih godina kad je tek brend došao na naše tržište: 2018. do 2020., ali onda su shvatili da time sami sebi podmeću klipove pod noge i izbacili su to. Ja za svaki slučaj uvijek još ubacim za DNS u postavkama dns.adguard-dns.com tako da nema reklama niti u igricama, niti u nekim free aplikacijama sa google playa. 

Prošao sam tri Xiaomija do sad, iskustvo je uvijek bilo solidno, uvijek ima sitnih bugova, ali kao mlada osoba znam se na to naviknuti i prilagoditi. Otac mi ima Samsung A54 i kuka od prvog dana. Isto stalno ima neke čudne bugove, a o tome sam već i pisao na temi za taj mobitel. Uglavnom, Xiaomi je tu negdje po kvaliteti sa Samsungovom A serijom. Sve je to manje više isto. Samsung možda stavlja malo bolje kamere, Xiaomi jače procesore, naravno ovisno o rangu uređaja. 

Na mobitelima je danas najveći problem software i OS koji stalno "bubri" i jede resurse. Slično kao i na PC-u gdje Whatsapp aplikacija zauzme gigu RAM-a i slično. 

Xiaomi se kupovao zbog dobre cijene i jakog hardwarea, ali danas je cijena ipak narasla, a prvi sveobuhvatno dobar uređaj Xiaomi 17T je preko 600 eura.  Sve ispod toga su neki kompromisi, pa moraš birati hoćeš li samo dobar procesor i osrednje kamere (POCO X8 Pro), ili dobre kamere i slab procesor (Xiaomi Redmi Note nešto...) i  slično.

1 0 hvala 0
18 godina
Veoma loss vijest za mrzitelje zapada hahaha
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Veoma loss vijest za mrzitelje zapada hahaha
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Kad su im cijene otišle u nebo, kao i software

1 0 hvala 0
16 godina
Imao sam Xiaomi dok su bili dobar omjer cijene i kvalitete. Trenutno su toliko poskupili da mi ne ulaze u uži izbor.
MadeInCroatia
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Ghost777 kaže...
Imao sam Xiaomi dok su bili dobar omjer cijene i kvalitete. Trenutno su toliko poskupili da mi ne ulaze u uži izbor.

I ja zadnjih 10g. Sa zadnjim serijama su pogotovo sjebali jer ne daju vise flash-at mobitele. Ovaj mi je zadnji, prelazim na Google Pixel 

16 godina
jvuleta kaže...
Ghost777 kaže...

I ja zadnjih 10g. Sa zadnjim serijama su pogotovo sjebali jer ne daju vise flash-at mobitele. Ovaj mi je zadnji, prelazim na Google Pixel 

Hahahahahaha s time ces se bas usrecit i sta se tice cijene i kvalitete i flasha

13 godina
Mislim da svima opada prodaja osim ovim najvise prodavanim markama Samsung i Apple..ali ja nisam u tom taboru Apple sam jednom kupio isprobao shvatio da je smece i prodao ga. Samsunga sam koristio godinama, probleme koje su imali nikad nisu rješili, loše baterije,signal, prijem signala...odustao sam i presao na druge marke Oneplus pa Motorola i sad Honor. Magic 8 Pro najbolje baterija ne nekom mobitelu ikad stao sam imao.
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina
tomislav10 kaže...

pod sta mislis otisle u nebo?

cijene su im manje od samsunga i applea i ajde nebitnog za triste googlea. tko jos uopce ostaje?

i popusti su im puno jaci nego konkurencija

da nemam para imao bi xiaomi bez razmisljanja, vjerujem da i dalje daju najbolji omjer kvalitete i cijene

mozda bi se mogao borit s appleom koji ima jako dobru preprodajnu cijenu gdje dio novca vratis nazad. tu ostale marke prakticki mos bacit u smece koliko vrijede nakon 3 god. 

22 mjeseca
registracija kaže...
tomislav10 kaže...

pod sta mislis otisle u nebo?

cijene su im manje od samsunga i applea i ajde nebitnog za triste googlea. tko jos uopce ostaje?

i popusti su im puno jaci nego konkurencija

da nemam para imao bi xiaomi bez razmisljanja, vjerujem da i dalje daju najbolji omjer kvalitete i cijene

mozda bi se mogao borit s appleom koji ima jako dobru preprodajnu cijenu gdje dio novca vratis nazad. tu ostale marke prakticki mos bacit u smece koliko vrijede nakon 3 god. 

SW podrška je na Samsungu i Appleu bolja nego kod Xiaomi-ja. Reputacija na zapadu ipak kaska za ta dva brenda a cijenovno je to jako slično. Samsung S26 Ultra je jeftiniji od Xiaomi 17 Ultra na nabavi.

16 godina
Novice kaže...

SW podrška je na Samsungu i Appleu bolja nego kod Xiaomi-ja. Reputacija na zapadu ipak kaska za ta dva brenda a cijenovno je to jako slično. Samsung S26 Ultra je jeftiniji od Xiaomi 17 Ultra na nabavi.

Cijena je ista ako gledamo uređaje sa 512GB, ali Samsung ima i verziju sa 256GB.

22 mjeseca
MasterOfDisaster kaže...
Novice kaže...

Cijena je ista ako gledamo uređaje sa 512GB, ali Samsung ima i verziju sa 256GB.

Je istina, nisam gledao kapacitete. I sa istim cijenama poanta stoji. Nema logike da se xiaomi prodaje jednako ili više kada je cjenovno isti kao samsung a sw i prepoznatljivost na zapadnim tržištima ima na svojoj strani.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2026 19:18 (Novice).
15 godina

Imao sam onaj Redmi 9 (ako se ne varam) i on je zaista bio za ono vrijeme top po svemu! Kasnije sam presao na jace verzije, note, poco... i svi su bili uzasno kvarljivi (i danas imam u ladici par komada koji su se jednostavno samo ugasili). Tako da imama jako losa iskustva s njima.

S druge strane Xiaomi S box (ono za tv) i dan danas je jedan od najboljih uredaja opcenito sto se tice te branse.

Imam isto i robotski usisavac Xiaomi S..nesta Pro, mali bas rastura preko godinu dana i extra sam zadovoljan!

Moja iskustva su li-la s tom markom, ako su zaista poskupili s mobitelima, mislim da je bolje onda kupiti Samsunga u tome rangu. Za sve ostalo Xiaomi je dobra marka.

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
Moj PC  
4 0 hvala 0
22 mjeseca
Milka30 kaže...

Imao sam onaj Redmi 9 (ako se ne varam) i on je zaista bio za ono vrijeme top po svemu! Kasnije sam presao na jace verzije, note, poco... i svi su bili uzasno kvarljivi (i danas imam u ladici par komada koji su se jednostavno samo ugasili). Tako da imama jako losa iskustva s njima.

S druge strane Xiaomi S box (ono za tv) i dan danas je jedan od najboljih uredaja opcenito sto se tice te branse.

Imam isto i robotski usisavac Xiaomi S..nesta Pro, mali bas rastura preko godinu dana i extra sam zadovoljan!

Moja iskustva su li-la s tom markom, ako su zaista poskupili s mobitelima, mislim da je bolje onda kupiti Samsunga u tome rangu. Za sve ostalo Xiaomi je dobra marka.

Da se razumijemo, imamo 40+ uređaja doma od Xiaomija, jedino sam prestao mobove imati zadnjih par godina jer uvijek volim imati flagship ali uloženo dobiveno mi se izgubilo kod njih.

11 godina
BinHex kaže...
stirko55 kaže...
Novice kaže...
stirko55 kaže...

Koji mob?

Jeftini Sajomi imaju reklame, mozda si tek otkrio internet. Ljudi su jako uvjereni u neke fanatazije, da ne kazem gore stvari.

4 godine
Žaomi sto im je palo

3 0 hvala 0
18 godina

Mislim da su previše razvodnili ponudu, imaju valjda 50 aktuelnih modela, od kojih se na dobar deo samo lepi Xiaomi logo, i onda se tu nađe i ok modela i krša.

Poslednji njihov telefon koji sam imao je bio Mi 9T i obožavao sam ga, a najnoviji njihov Android urešaj uopšte mi je Mi Pad 5 koji sam uzeo kad je predstavljen i i dalje mi je odličan.

E da, uzeh za mamu RN 14 Pro. Za 200€, mislim da je ispao vrlo dobar izbor. Ali da, po defaultu prikazuje reklame u sistemskim aplikacijama i nešto čak nisam siguran da i dalje u svakoj aplikaciji nudi opciju da se isključe.

Kada se sve sabere, i dalje su marka koju bih uzeo u razmatranje pri kupovini, ali mi se čini da ih je nekad bilo lakše preporučiti.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2026 1:26 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Od 2019. kod nas doma su prošli sljedeći modeli: 2x Redmi 5, Mi 9SE, Redmi Note 7, Redmi Note 8 Pro, Poco F1, Mi Note 10, Mi 11i, Mi 11T, Mi 11 Lite 5G NE, Mi 10T Pro, trenutno su u uporabi 3x 14T a ja sam na 17U.

Bome se ne sjećam da sam u aplikacijama vidio reklame, eventualno na možda Redmi 5 i to se mislim moglo isključiti u File Exploreru. Na svima je bio global rom.

Jedino što me znalo neopisivo živcirati na pojedinim modelima je proximity senzor, trenutno ne mogu reći ništa za software, pogotovo na HyperOS-u. Ali i okej je ako nekome jednostavno ne leži skin.

Što se tiče same kvalitete uređaja, Mi 10T Pro sam imao ravno 5 godina i koristio bih ga još ali baterija je već slabija. Mi 9 SE je imao groblje bateriju sam po sebi.

Mislim da niti jedan mobitel nisam toliko godina kao Mi 10T Pro.

Ne znam netko ima averziju prema Kinezima, netko smatra da 17U ne vrijedi 1200-1500 €, meni Pixeli ne vrijede soma eura ali to su sad neke druge teme.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Imao sam 5 godina mi 9T bez ikakvih problema, reklama i slično. Sad imam godinu i pol mi 15. Za tu cijenu (bila je akcija za novi oko 600€) sam zadovoljan ali mislim da mi je to zadnji xiaomi koji ću imati. Kamera je definitivno najbolja koju sam ikada imao na mobitelu, meni čak bolja od iPhonea 17. Najviše me smeta što nema defaultnih aplikacija za telefon, galeriju i slično nego treba za sve koristiti google-ove. Imam u obitelji iphone 17 i nekako mi se čini da je ios barem jednu generaciju ispred androida za svakodnevne stvari.

Do not feed the trolls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Vidim kombinaciju starijih i uređaja više klase i na njima nije bilo i nema reklama. Nisam ni ja video na RN2, Mi 5s, Mi 9T, ali na RN14 Pro ima i generalno je poznat fenomen, ko se čudi, ima Google i lako proveri.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kao da niste ni naslov procitali. 

Isporucili manji broj mobitela ali po visoj cijeni. To i jest cilj.

0 0 hvala 1
15 godina
pravi_covijek kaže...
BinHex kaže...
stirko55 kaže...
Novice kaže...
stirko55 kaže...

Koji mob?

Jeftini Sajomi imaju reklame, mozda si tek otkrio internet. Ljudi su jako uvjereni u neke fanatazije, da ne kazem gore stvari.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice