Stvarno postajemo mala kina, ni tamo internet nije slobodan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trosenje novca poreznih obveznika na gluposti. Nek ti "vlasnici" prava slobodno zakljucaju streamove kak spada pa ih nece krasti pola kine.
Osim toga svaki put kad talijani nesto blokiraju upalis vpn u Albaniju ili kud hoces i gledas dalje.
Cak i da uspiju sve to blokirati nisu u stanju ponuditi kvalitetnu uslugu, razumnu cijenu i privuc korisnike na taj nacin jer ako je tamo neki lik u bosni, kinez ili sveti petar u sumi uspio to sve bolje upakirat i prodat onda nek se upucaju svi rukovodeci. Umjesto da takvima uvale prodaju i beru lovu preprodajom vlastitih streamova oni se placu i placaju ovakve clanke po internetu, debili. A ta ekipa koja to sverca dela to za minimalac kak je vec netko izracunao u komentarima. Jebiga, nekom je i kikiriki dosta, ali od kikirikija nemres kupiti 10 jahti i svaku sponzorusu na vidiku.
Meni je u stvari skandalozno da neki pojedinci koriste ilegalne streamove i tako direktno čine štetu FIFA-i i simpatičnom gospodinu Infantinu, koji će uskoro vjerojatno zbog svega toga ostati bez prebijene pare. Također mi je žalosno da se ovim izbijaju novci iz džepova nogometaša i da će legalni broadkasteri uskoro vjerojatno jednostavno odustati od prijenosa utakmica jer će to postati neisplativo, jer toliko gube da jednostavno ne mogu održati glavu iznad vode. Svi su u stvari utopljenici, jedino ilegalni stremeri trpaju ogromne količine novaca. Sreća da bar kladionice nisu u šteti od ovakve rabote, što bi bilo kad bi se i one zatvorile, to bi bio kraj.
Drago mi je kada se sluzbe EU bave bitnim problemima.
Neka zabrane ekskluzive i neka svi prenose sve po nekoj razumnoj cifri i problem piratluka je riješen