Ovaj youtuber pravi alkohol iz zraka. Što ste vi d

poruka: 4
|
čitano: 2.711
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ovaj youtuber pravi alkohol iz zraka. Što ste vi d".
13 mjeseci

Povremno sam ga pratio, nekada, klinac, ne znam da li je jos uvijek klinac, no mali je fakat manga!  Kemiju kuzim kao i moja baba svemirske brodove, no uz njega kemija je poput uzbudljivog romana.

Pohvala da ovakve svijetle primjere promovirate, umjesto onoga sto se inace promovira da bi se dobio klik od...ha jbga.. zastranio ja. ! Pohvala.

4 0 hvala 0
8 godina

Vidjevši već ranije nekoliko njegovih videa, taj dečec me, po totalnom ignoriranju elementarnih zaštitnih mjera/opreme pri baratanju katkad opasnim tvarima, podsjetio na još jednog wannabe wunderkinda: Nuklearnog Izviđača (samo što u doba njegovih 5 minuta slave nije postojao sveprisutni internet).
https://en.wikipedia.org/wiki/David_Hahn

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky

0 0 hvala 1
17 godina

-afrička šljiva.. ne pada. ostatak svijeta jednostavno čeka da šljive padnu i utrpati u pecaru.. rezultat dernek o kojem priča tko preživi.. ili ne preživi, oćoravi itd.. :)) .. ne ovo gdje skupi manje od zmijskog znoja, užas.. zato su ljudi u davna vremena napustili afriku itd .. (koliko se broj-1 prisjeća, nije siguran, .. dernek..) :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
14 godina

Eto nove ideje za Banožićeve odvjetnike, više ne moraju zvat lažne svjedoke

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice