Ovako će izgledati Pixel 11

poruka: 9
|
čitano: 1.457
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ovako će izgledati Pixel 11".
8 godina

kad će ih bender tužiti za krađu dizajna

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina

Bivsi korisnik Pixela 6 za kojeg je bio plan koristit ga do desetog mjeseca ove godine obzirom da mu tada prestaje podrska te je bio plan uzet bas ovu 11icu. Nazalost, mob je odlucio riknut u 12om prosle godine i gledajuci koliko ce ovaj kostat i koliko toga je i dalje zakljucano za nase trziste, doslovno su me prislili da se prebacim na ajfon. jbga. Iphone cijena je odvratna ali obzirom na ovo trenutno sranje sa ramima i pohranom, nisam htio riskirat pa cemo vidjet za jedno pet sest godina kakvo ce ponovno bit stanje sa androidima.

0 0 hvala 0
21 mjesec
Re: Ovako će izgledati Pixel 11
Gluposti, da si htio uzeti bi uzeo 10 ili 10 pro
18 godina
Mancera kaže...

Bivsi korisnik Pixela 6 za kojeg je bio plan koristit ga do desetog mjeseca ove godine obzirom da mu tada prestaje podrska te je bio plan uzet bas ovu 11icu. Nazalost, mob je odlucio riknut u 12om prosle godine i gledajuci koliko ce ovaj kostat i koliko toga je i dalje zakljucano za nase trziste, doslovno su me prislili da se prebacim na ajfon. jbga. Iphone cijena je odvratna ali obzirom na ovo trenutno sranje sa ramima i pohranom, nisam htio riskirat pa cemo vidjet za jedno pet sest godina kakvo ce ponovno bit stanje sa androidima.

pixel 10 pro sa raznim dealovima i trade-in ide u prakticki pola cijene od black fridaya prosle godine, svako malo imaju akciju.

svi doma imamo neku ragu za koju google daje 50-100 eur minimalno, a mozda i vise.

ako imas srece jos ti ubace i maskicu, earbuds ili pixel watch besplatno.

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
13 godina
nixass kaže...
Mancera kaže...

pixel 10 pro sa raznim dealovima i trade-in ide u prakticki pola cijene od black fridaya prosle godine, svako malo imaju akciju.

svi doma imamo neku ragu za koju google daje 50-100 eur minimalno, a mozda i vise.

ako imas srece jos ti ubace i maskicu, earbuds ili pixel watch besplatno.

još kad izađe 11 bit će vjerojatno i bolje akcije

ja sam još uvijek na 6a, nekidan stigao updejt na android 17... 

za moje potrebe poziva, poruka i povremenog surfanja, malo nezahtjevnog fotkanja više nego dovoljan još uvijek

ako poživi bit će mi dobar još koju godinu sigurno

18 godina

ja sam isao sa P5 na P10P i to samo zbog baterije.

u medjuvremenu sam kupio legit bateriju sa ifixit i za koji dan nosim P5 na zamjenu, nek stoji u ladici za nedobog.

uz 2XL i Note 4, P5 mi je najbolji mob koji sam imao

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
10 godina

Da je glupost, uzeo bih jedan od ta dva.

21 mjesec
Mancera kaže...

Da će 11ka biti skuplja od 10ke je logično bilo i prije 9 mjeseci. Neke stvari nam nisu dostupne u ovoj regiji već godinama na Pixelima, tako da ovo što si napisao nema smisla, nisu te oni prisilili ništa jer je sve bilo poznato.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2026 20:58 (Novice).
10 godina
Novice kaže...
Mancera kaže...

Da će 11ka biti skuplja od 10ke je logično bilo i prije 9 mjeseci. Neke stvari nam nisu dostupne u ovoj regiji već godinama na Pixelima, tako da ovo što si napisao nema smisla, nisu te oni prisilili ništa jer je sve bilo poznato.

Zato sto i dalje nije dostupno je jos jedan od razloga zasto sam odlucio prije sveg sranja sa ramima i pohranom prijeci na Iphone umjesto 10tke. P.S. svejedno mi je hocu li biti na ios ili androidu i rasprave oko toga me ne zanimaju. Iskljucivo kvalitetna dugotrajnost mobitela.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice