Ja sam mislio da je crtež ovo kučište cijelo, a ne shema. ..?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam mislio da je crtež ovo kučište cijelo, a ne shema. ..?!
Kakva bi to bila onda vijest.. pa ovo kućište bi nacrtalo dijete iz 3. razreda osnovne koje ima malo više smisla u crtanju. S druge strane, pokušaj nacrtati ovu shemu.. odustati ćeš u 5min 100%.
Impresivno!
Svaka čast na znanju i strpljenju.
Vjerojatno je loše složena rečenica te je majstoru trebalo četiri dana da nacrta mozak očvrsja!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Impresivno. 
Virginity shield activated.... šalu na stranu, impresivno, gj.
Izgleda ko urbanisticki plan danasnjeg modernog grada. Mnogo naselja gusto povezanih sa bocno postavljenim shoping centrima.
a sad lipo precrtati u acad ili progecad))
Svaka čast!!
U biti sad se tek vidi koliko je to napredna zvjerčica, pogotovo u ono doba..a što tek danas imamo, vjerovatno ne bi stalo ni na format A-100 :D
Svaka čast!!
U biti sad se tek vidi koliko je to napredna zvjerčica, pogotovo u ono doba..a što tek danas imamo, vjerovatno ne bi stalo ni na format A-100 :D
Ti zapravo znaš da su papiri to manje veličine što im je veća brojčana oznaka?
Samo si se malo zabunio, jel' da?
Gledam te!
Vjerojatno je loše složena rečenica te je majstoru trebalo četiri dana da nacrta mozak očvrsja!
4 radna dana za ovo je ok, da je to htio napraviti u komadu vjerovatno bi zavrsio u ludari
, inace sam crtao pola svog života i dozivio sam jednom premor kod crtanja linija olovkom doslovno su mi se linije uvijale i cijeli prostor kad bi podignuo glavu s papira, bolesno, uglavnom doznao sam da se to zove "Hipnagogna halucinacija u kombinaciji s extremnim optičkim zamorom" nesto kao da si na gljivama ali u polusnu