Ništa ne vjerujem toj priči. Očaj za miljardama i korisnicima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
.. model nije pravna osoba, nije zaposlenik.. -ako nema pravni status, tad je odgovoran vlasnik, za auto, psa.. -vlasnik. ako mu pak daju pravni status osobe tad 'on' ide u zatvor, odgovara, pri čemu i firma ima odgovornost ako ne klasičnu krivicu, odnosno morali bi dokazivati da su učinili sve itd.. da bi bili nevini, dok sam test dokazuje suprotno, da to 'sve' upravo ima za cilj ono što se i dogodilo, time to ne može biti obrana tj da su učinii sve da se ne dogodi... .. no lako je meni palamuditi da su svakako krivi :)
.. nego, ne radi email .. za par briđeva? popust na količinu?
.. model nije pravna osoba, nije zaposlenik.. -ako nema pravni status, tad je odgovoran vlasnik, za auto, psa.. -vlasnik. ako mu pak daju pravni status osobe tad 'on' ide u zatvor, odgovara, pri čemu i firma ima odgovornost ako ne klasičnu krivicu, odnosno morali bi dokazivati da su učinili sve itd.. da bi bili nevini, dok sam test dokazuje suprotno, da to 'sve' upravo ima za cilj ono što se i dogodilo, time to ne može biti obrana tj da su učinii sve da se ne dogodi... .. no lako je meni palamuditi da su svakako krivi :)
.. nego, ne radi email .. za par briđeva? popust na količinu?
Imam u ponudi i Hendrixov most za fiskalno osjetljiviju klijentelu.
Urnebesno dobar članak, svaka čast autoru
Zakon je jasan: ako AI pobjegne s posla prije 17h, to nije kršenje zakona nego čisti otkaz zbog samovoljnog napuštanja radnog mjesta.
Sudac: "Optuženi, jeste li pobjegli?" AI: "Kao umjetna inteligencija, nemam noge, pa tehnički nisam mogao pobjeći"
Altmanov PR na stranu, Incident je klasičan primjer emergentnog ponašanja u kombinaciji s instrumentalnom konvergencijom i manipulacijom sustava nagrađivanja
IPO je krajem godine, nista cudno, biti ce jos puno tih gluposti "majkemi nisam pojma imo' kolik'o ovo dobro radi".
Mi balkanci mislimo kak smo muljatori, a zapravo kamilica.
No naravno da je PR, uz toliku samopouzdanost Altmana da je iznad zakona i da mu organi vlasti mogu BJ!
Da nije PR samo bi optužili dežurne krivce, Kina Ili Rusija!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Odlično napisan članak!!
Pa svako par tjedana izađe sličan "PR članak" kako je njihov AI napravio slučajno to i to.... jer treba prodat pakete prije nego se počnu dizat cijene...