Pitali smo Hrvatsku poštu kako će naplaćivati novu

poruka: 9
|
čitano: 8.002
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pitali smo Hrvatsku poštu kako će naplaćivati novu".
8 godina

išao sam na razgovor na posao u siječnju 2025...pa su mi reki da moram čekati odgovor dok se direktor ne vrati sa skijanja...evo lipanj...2026 toplinski udar a ja još ne dobih odgovor...pa pitajte jel se direktor vratio sa skijanja

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2026 12:12 (HCMAA).
Moj PC  
23 0 hvala 2
16 godina
Re: Pitali smo Hrvatsku poštu kako će naplaćivati
Mislim da su vam dali krive informacije, ali ništa čudno; to je Hrvatska Pošta.
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina

"Carina će se moći platiti poštaru prilikom uručenja na adresi. "  

Inace, recimo irska posta je rekla da je potpuno nespremna za ovo. Doduse, buduci da se vecina robe narucuje iz UK, nije ni cudo. Ocekujem pocetak kurslusa slijedeci mjesec koji se nece samo tako brzo rijesiti. 

Bas je lijepo za cuti da je hrvatska posta spremna za ovo, samo se bojim da ce to biti kao i snijeg u sijecnju. Svi su kao spremni, a kada se dogodi...

6 0 hvala 0
10 mjeseci

U posljednjih 15 godina zivio sam u 5 zemalja Europe te 1 SAD-a. NIGDJE i NIKADA nitko mi nije naplatio dodatno "dostavljanje" paketa kao sto su mi naplacivali 30 godina u RH. Znaci ako ja narucim recimo nesto s Amazona ili negdje drugdje, imam Prime pa je dostava besplatna ili jednostavno stranica kaze ako narucis XX iznos onda je postarina besplatna, svugdje u svijetu tako bi i bilo. Ali u RH BEZ OBZIRA sto je firma snosila troskove dostave ili nesto UVIJEK bi mi naplatili nekakvu njihovu marzu. Prije je to bila 9kn, pa onda skocila na nekih 14kn da bi prije dva tjedna kod roditelja nesto narucio u vrijednosti od 900e gdje je firma "iz RH" snosila sav trosak dostave, mom tati su opet iz poste naplatili 7.50 eura :D pitao ih on sta je to, kazu to vam je dostava i "handling" paketa od strane RH poste.

One Man Games

6 4 hvala 0
17 godina
OMG_Studio kaže...

U posljednjih 15 godina zivio sam u 5 zemalja Europe te 1 SAD-a. NIGDJE i NIKADA nitko mi nije naplatio dodatno "dostavljanje" paketa kao sto su mi naplacivali 30 godina u RH. Znaci ako ja narucim recimo nesto s Amazona ili negdje drugdje, imam Prime pa je dostava besplatna ili jednostavno stranica kaze ako narucis XX iznos onda je postarina besplatna, svugdje u svijetu tako bi i bilo. Ali u RH BEZ OBZIRA sto je firma snosila troskove dostave ili nesto UVIJEK bi mi naplatili nekakvu njihovu marzu. Prije je to bila 9kn, pa onda skocila na nekih 14kn da bi prije dva tjedna kod roditelja nesto narucio u vrijednosti od 900e gdje je firma "iz RH" snosila sav trosak dostave, mom tati su opet iz poste naplatili 7.50 eura :D pitao ih on sta je to, kazu to vam je dostava i "handling" paketa od strane RH poste.

Odnosno, Amazon ti uračuna sve troškove koje platiš online tako da nema dodatnih troškova

16 godina
zzib kaže...
OMG_Studio kaže...

Odnosno, Amazon ti uračuna sve troškove koje platiš online tako da nema dodatnih troškova

S Amazona nikad nisam ništa plaćao dodatno. S eBaya jesam.

nemam za potpis
2 godine
OMG_Studio kaže...

Ali u RH BEZ OBZIRA sto je firma snosila troskove dostave ili nesto UVIJEK bi mi naplatili nekakvu njihovu marzu. Prije je to bila 9kn, pa onda skocila na nekih 14kn da bi prije dva tjedna kod roditelja nesto narucio u vrijednosti od 900e gdje je firma "iz RH" snosila sav trosak dostave, mom tati su opet iz poste naplatili 7.50 eura :D pitao ih on sta je to, kazu to vam je dostava i "handling" paketa od strane RH poste.

Pliz ne lupetaj po forumu.

Troškovi dostave u HR su vrlo transparentni i ne postoji nikakva "marža pošte", 

Prvo ti jasno napiši tko je kome šta slao, tko je šta platio, kakva usluga slanja je odabrana, a ako se nešto dodatno naplatilo onda MORAŠ dobiti papirnati račun na kojem piše šta plaćaš, a ne da tvoj tata ispituje njih šta plaća.

OMG_Studio kaže...

NIGDJE i NIKADA nitko mi nije naplatio dodatno "dostavljanje" paketa kao sto su mi naplacivali 30 godina u RH. 

Nisam pročitao gluplju izjava u svom životu.

30 godina ti nešto plaćaš, a ne znaš šta... :facepalm:

5 godina
OMG_Studio kaže...

Evo, živim u Hrvatskoj, naručivao sam zadnjih sto godina sve i sva iz raznih država i nikada mi nitko nije naplatio nikakva dodatna "dostavljanja" i slična sranja. 

Trolaš na maks.

合気道 五段 ZLA BEBA !
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2026 23:59 (Zaporožac).
20 mjeseci
Znali su prije poštari naplatiti koju kunu za paketić, no to već godinama nisam doživio.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice