3500 niti svjetlina WTF pa ne mislim hodat po kvartu sa televizorom u rukama na suncu 
4K VA Panel MiniLED 10 bita 8+Frame Rate Controll , može za te pare i neki OLED molim.
3500 niti svjetlina WTF pa ne mislim hodat po kvartu sa televizorom u rukama na suncu 
4K VA Panel MiniLED 10 bita 8+Frame Rate Controll , može za te pare i neki OLED molim.
Odlican, 55" je 1000€, bude to jos palo s vremenom tek krecu s tim panelima u svakom slucaju bolje od bilo kakvog degradirajuceg oleda.
Odlican, 55" je 1000€, bude to jos palo s vremenom tek krecu s tim panelima u svakom slucaju bolje od bilo kakvog degradirajuceg oleda.
Nemam niti jedan Tv u kući da je OLED , imam ih 3 jedan je VA , i dva su IPS na lapu isto imam IPS , ali sestra ima OLED i mrak je i ništa mu nije, imam OLED na satu DACu i svim mobitelima u kući niti jednom nije ništa.
Imam Samsung S95D kojeg sam prije godinu dana uzeo za 1500 Eur. I TV je odličan sa svojih 1600 niti u HDR modu. Jednostavno volim što tv ima zaštitu od odsjaja i super je u svijetloj sobi.
Moj svijetli u mraku, odličan je.