Crni automobili uskoro će moći biti tamni "poput c

poruka: 7
|
čitano: 4.581
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Crni automobili uskoro će moći biti tamni "poput c".
14 godina

Jedva cekam to vidijeti na cesti... pogotovo nocu... biti ce prekrasno za gledati...

5 0 hvala 1
5 godina

Bit će prvi Stealth automobil. 

合気道 五段 ZLA BEBA !

1 0 hvala 1
12 godina
Re: Crni automobili uskoro će moći biti tamni "pop
I nakon ovoga će ići članak koliko crna boja auta na suncu pojačava upijanje topline! :)

3 0 hvala 2
20 mjeseci
Re: Crni automobili uskoro će moći biti tamni "pop
I to će nadležne službe i ostali odgovorni dozvoliti , pa ćemo se prvo čuditi i žugati po forumu, pa čitati članke o tome kako su takve boje manje vidljive i opasne, te nakon X poginulih i ozljeđenih napokon će odgovorni pod pritiskom napraviti svoj posao.
A priča je moga biti i drugačija, zaključe da je to glupo i opasno i pametnom dosta!

I dorbo je jedan kolega napisao koliko će ta boja upijati toplinu od sunca. Isto se čudim ludosti postavljanja tamnih krovova ili tamnih fasada na zgrade te što uopće nema za kupiti svijetle boje krova ... ludost no to je druga tema!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina

Fora, samo kaj ce stalno biti prljav. Crna je jedna od najgorih boja za odrzavanje.

2 0 hvala 0
8 godina

Ptičji drek će se prekrasno isticati.

1 0 hvala 0
16 godina

mislim da bi bilo bolje da se potrude napraviti lotus efekat tj. odbijanje svega na bazi hidrofobnosti....

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice