Trump: Apple i Intel postigli dogovor o proizvodnj

poruka: 4
|
čitano: 2.639
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Trump: Apple i Intel postigli dogovor o proizvodnj".
8 godina

Ako TACO ove godine nije zaslužio minimalno jednog Nobela a bilo bi fer i više ...onda stvarno

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 1 hvala 0
8 mjeseci
suspendiran

Trump tvrdi? Lmao, ovo je čisti, nerazrijeđeni copium za plavi tabor. Lik je jednako tako godinama tvrdio da će u 24 sata zaustaviti rusko-ukrajinski rat i da je sve dogovorio s Iranom, a sad navodno spašava Intel. Zamisli da stvarno povjeruješ da bi Apple nakon što ih je 2020. godine napokon odhebao i doslovno se preporodio jer im Macovi više ne zvuče kao mlazni avioni i ne služe kao sobne grijalice, ponovno pristao na deal s tom propalom tvornicom silicija. Apple danas uživa u brutalnom perf/watt omjeru, a vi fanboyevi ozbiljno mislite da će se vratiti kompaniji kojoj procesori trebaju vlastiti nuklearni reaktor za napajanje i industrijski chiller samo da ne udare u thermal throttling pri bootanju Windowsa? Da ne spominjem nedavne generacije koje se doslovno same od sebe prže i degradiraju mikrokodom. Mijenjaju socket svakih 5 minuta, a sad mole senilne političare za spas jer su izgubili svaki tehnološki korak. Srećom, tom senilnom starcu ionako ne ostaje puno, ni mandata ni vremena. Kad se taj politički PR balon ispuše i on ode, Intel će opet ostati sam i na aparatima (vjerojatno onima od 300+W TDP-a), dok će Apple nastaviti rasti. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2026 19:56 (9800x3d).

1 3 hvala 0
17 godina
Re: Trump: Apple i Intel postigli dogovor o proizv
9800x3d kaže...

...a vi fanboyevi...

Napise lik kojem je nick na forumu 9800X3D uz odgovarajuci avatar...

Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
5 godina
Re: Trump: Apple i Intel postigli dogovor o proizv
Ovaj 9800x ocigledno samo prati agrokulturu🤣🤣
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice