jel ima kakva preporuka za manji oled do 48" za ps4 pro...kakva je situacija danas sa burning
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel ima kakva preporuka za manji oled do 48" za ps4 pro...kakva je situacija danas sa burning
Pitaj Stepanja, on ti bude pojasni oko boldanog, jbg, čovjek ima znanje sa oledima .... 
LG OLED ti je ziher kupnja. 800 eura za 48", dobra cijena.
Imam 48C2 4 godine, nema burn in.
Nista pichke, samoo OLED!
Cak sam u dilemi, da zamjenim ovaj 42 oled koji koristim kao monitorac s 48...
Strah me velicine! Ali, monitor je ko zenske sise, ne mogu biti prevelike!
Nista pichke, samoo OLED!
Cak sam u dilemi, da zamjenim ovaj 42 oled koji koristim kao monitorac s 48...
Strah me velicine! Ali, monitor je ko zenske sise, ne mogu biti prevelike!
Ako rezolucija tj ppi prati dijagonalu onda da, u tvom slucaju su oba katastrofa za desktop
Oooooo kako si mlad i naivan!
Bio sam kao Stevica u vezi miniled vs oled, samo što sam ja to bio radi cijene. Manje radi tehnike.
Kažem "bio" sve dok nisam kupio miniled s hrpom zona. Na kraju proslijedio gospođi jer mi je totalno ne dobar za pretežno noćno korištenje.
Da sam vcp kodovima uspio iskombinirati da se LD (local dimming) pali po ulasku/izlasku iz igre/filma, to bi još mogao iskoristiti. Ovako stalno ručno prebacivanje me ostavilo na tome da nisam LD ni koristio.
Svjetlina od 30-35% je za moje oči već bila previše. Za film i igru je bio drama ali to je više-manje to od minileda. RGB led možda bude bolji ako uspiju dobro sprogramirat tranziciju iz zone u zonu.
Oled to tako fino šiša i manje umara oči. Još čekam neki neki jeftiniji 32"/1440p/180+Hz jer ne dam za to iznad 300-350€. Puno sam i rekao
Probao sam 42", za ispovracat se
Probao sam 42", za ispovracat se
Dobar si... više se ni ne napinješ dok kakaš na forumu
Imam 77OLED810, stvarno odlican tv. Da, svjetlina nije mozda kao mini led, al meni je soba na sjevernoj strani i nikad puna sunca, pa uopce ne smeta.
I konacno neki gdje Google TV radi solidno brzo...
Jedini fail u odnosu na stariju seriju (imao stariju verziju, 55"), je sto sada moras rucno prebacivati izmedju SPDIF optical out ili TV speakers, prije su svi audio izlazi radili paralelno. A opcija prebacivanja je zakupana na dnu nekih izbornika.
Nadam se da kolega trola , ne mogu više čitati o tome 🙄😅
LG cx55 šesta godina ubijanja, tisuće filmova i serija , nema zapaljenja.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Nadam se da kolega trola , ne mogu više čitati o tome 🙄😅
LG cx55 šesta godina ubijanja, tisuće filmova i serija , nema zapaljenja.
Odlicni su po tom pitanju
, imas milijon testova o tome
pitanje je vremena ne dali ce vec kad ce, sad ako je malo zapeko negdje i ne smeta pa bože moj ljudi nekuze kak zgleda bijela boja a ne burn in
Nevjerojatno da burn in zaobilazi hrvatsku odnosno bug forum, niko nema burn in'a, fenomen.
Što znači da neko ili laže ili nezna šta je burn in.
kupio sony 65" flagship lcd iz 2019...u lipnju 2020...i ja sam uspio kroz par dana pronaći par zaglavljenih pixela...a kamo nebi na oledu primjetio da nešto ne štima...čim sam upalio sony se uz onih testova sa testiranje primjeti da ekran kod recimo sive nije po ciloj površini siv nego kao da postoje šporkan djelovi
kod normalne uporabe se sve to ne vidi...ali OCD čini svoje
vidio tcl 50C7K...50" za 550E...da je po svemu isti kao xg 9505 ja zadovoljan...normalno samo manji
jednom kad probaš igre u HDR-u nema nazad...oči se odmaraju...a ne bih htio nakon 100 sati recimo Diablo svijeta da provjeravam jel sa pixelima sve ok
Osobno radije bih to prožvakao uz činjenicu da se vjerojatno neće nikada proširiti zaglavljenje ili zapečenje nekoliko piksela nego da mi titlovi blješte i da oko titlova imam "aureolu", e to bi tek smetalo , a pogotovo to što spominješ na jednobojnoj slici (siva) da imam polarnu krug dugu kao što ima led tehnologija, ili da svjetlina slike ovisi iz kojeg kuta gledam. Radije oled barem dok ne usavrše mini led ili neku drugu tehnologiju.
Osobno radije bih to prožvakao uz činjenicu da se vjerojatno neće nikada proširiti zaglavljenje ili zapečenje nekoliko piksela nego da mi titlovi blješte i da oko titlova imam "aureolu", e to bi tek smetalo , a pogotovo to što spominješ na jednobojnoj slici (siva) da imam polarnu krug dugu kao što ima led tehnologija, ili da svjetlina slike ovisi iz kojeg kuta gledam. Radije oled barem dok ne usavrše mini led ili neku drugu tehnologiju.
Čekamo Micro LED pravi, to je po meni jedina zamjena za OLED