baš gledam...sandisk usb od 1tb...duplo jeftiniji nego najeftinija ponuda kod nas...jesu ovi naši svjesni da se sa par klikova provjeri cijena
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Upravo uzeo pikado ploču, strelice i obrub. Uštedio nekih 40€ u odnosu na pravu cijenu...
SD kartice na popustu, ali vidim na Foto Earhardt samo 2-3€ viša cijena.
Tko je bacio oko na popuste, ili je uzeo nešto zanimljivo pošaljite ovdje dobre dealove.
Gledam neke vanjske kamere koje bih postavio uz ulazna vrata da gleda direkt na ulaz i na parking do...jel vrijedi ovo što, ako netko ima iskustva ?
Ili ima netko nešto drugo za preporučit u tom rangu do 100e, a da je bolje ?
Uzeo Adidas tenisice za posao, a za €30 rezervni Logitech G502 pošto ovaj moj G502 napunio desetljeće korištenja zlostavljanja
Niti će vam išta pomoći u slučaju da vam netko nešto otuđi , zato što kamere postavljene na javnu površinu krše zakon te ih sud ili policija uopće ne uzimaju za dokaze, niti će uopće gledati snimku, možete samo kaznu dobiti!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Ja imam i u DE i u HR i rade jako dobro za tu cijenu bude cesto na akciji. Ukupno imam 8 kamera baterije traju dosta dugo. Isto tako hvataju dosta dobro wlan signal. Problem je sto vise Cloud nije besplatan pa kosta mjesecno ali mozes usb stick ili hdd ustekat u reciver pa sprema na njega malo je sporije ali je besplatno.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Niti će vam išta pomoći u slučaju da vam netko nešto otuđi , zato što kamere postavljene na javnu površinu krše zakon te ih sud ili policija uopće ne uzimaju za dokaze, niti će uopće gledati snimku, možete samo kaznu dobiti!
https://www.livecamcroatia.com/ Hoćeš reći da svi oni krše zakon?
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
https://www.livecamcroatia.com/ Hoćeš reći da svi oni krše zakon?
Snimanje javnih površina putem live stream kamera dopušteno je jer su tehnički prilagođene propisima o zaštiti osobnih podataka (GDPR) kroz nisku rezoluciju i nemogućnost identifikacije pojedinaca.
Te kamere služe u svrhu turističke promocije ili informiranja o vremenskim prilikama, a prijenos uživo bez trajnog pohranjivanja snimaka minimizira rizik od kršenja privatnosti.
pa i tada moraš imati raznorazne dozvole i odobrenja, recimo za nadzorne kamere javnih površina u vlasništvu općine moraš ishoditi odobrenje nadležne policijske uprave
baš u mojoj firmi pripremamo video nadzor lokalnih cesta i površina na kojima je imovina općine, prvo je išao idejni projekt, zatim odobrenje policije, s tim da je cijelo izaslanstvo pu zadarske bilo u općini na razgovoru - mislim da se i oni uključuju u nadzor preko tih kamera, zatim su stigle ponude nekoliko firmi koje to ugrađuju i trenutno se čeka odabir izvođača od strane općine
javila se i jedna firma s ponudom oko gap analize i drugih usluga po pitanju gdpr uvjeta za postavljanje videonadzora, ne znam točno što je s tim