A1 značajno smanjio kašnjenje TV prijenosa preko a

poruka: 12
|
čitano: 2.787
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "A1 značajno smanjio kašnjenje TV prijenosa preko a".
9 godina

još da nekim čudom naprave aplikaciju za Apple TV di bi im bio kraj :)

0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Re: A1 značajno smanjio kašnjenje TV prijenosa pre
Pa Apple TV nije službeno podržan u Hrvatskoj, zašto bi radili app za njih?
...
18 godina

Ne kužim. Pa 4 sekunde nije malo i problem ostaje isti. Da je sekunda, ajde, to je ono kad uzbuđeno pratiš upada li u gol ili nije, ali za 4 sekunde se susjedi stignu derati i skakati i iskočiti kroz prozor...

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
5 0 hvala 1
9 godina

a zašto onda max tv ima aplikaciju za Apple TV, kaj su oni bedasti a VIP je pametan :)

4 godine

Sve se svodi na poslovne odluke i tehničku podršku svakog pojedinog operatera. Iako MAXtv ima nativnu aplikaciju za Apple TV, A1 (nekadašnji Vip) trenutno ne nudi aplikaciju za tu platformu u Hrvatskoj.
Evo glavnih razloga za tu razliku:

Razvoj aplikacije i troškovi: Izrada aplikacije za tvOS (operativni sustav Apple TV-a) zahtijeva dodatna ulaganja i razvojni tim. Hrvatski Telekom je odlučio uložiti u tu platformu kako bi privukao korisnike koji preferiraju Apple ekosustav.
Fokus na Android TV: A1 Hrvatska primarno podržava Android TV/Google TV platforme (poput Xiaomi Mi Boxa ili Google Chromecasta) te pametne televizore brendova kao što su Samsung i LG. Njihova aplikacija A1 Xplore TV optimizirana je za te uređaje.
Zatvorenost Apple sustava: Apple ima stroga pravila i provizije, što nekim operaterima otežava poslovnu računicu.
Ograničenja mobilne aplikacije: Iako A1 Xplore TV:GO postoji za iPhone i iPad, ta verzija nije kompatibilna s Apple TV-om, a korisnici javljaju i probleme s funkcijom AirPlay za prijenos slike na TV.

合気道 五段

0 4 hvala 0
16 godina
Zaporožac kaže...

Sve se svodi na poslovne odluke i tehničku podršku svakog pojedinog operatera. Iako MAXtv ima nativnu aplikaciju za Apple TV, A1 (nekadašnji Vip) trenutno ne nudi aplikaciju za tu platformu u Hrvatskoj.
Evo glavnih razloga za tu razliku:

Razvoj aplikacije i troškovi: Izrada aplikacije za tvOS (operativni sustav Apple TV-a) zahtijeva dodatna ulaganja i razvojni tim. Hrvatski Telekom je odlučio uložiti u tu platformu kako bi privukao korisnike koji preferiraju Apple ekosustav.
Fokus na Android TV: A1 Hrvatska primarno podržava Android TV/Google TV platforme (poput Xiaomi Mi Boxa ili Google Chromecasta) te pametne televizore brendova kao što su Samsung i LG. Njihova aplikacija A1 Xplore TV optimizirana je za te uređaje.
Zatvorenost Apple sustava: Apple ima stroga pravila i provizije, što nekim operaterima otežava poslovnu računicu.
Ograničenja mobilne aplikacije: Iako A1 Xplore TV:GO postoji za iPhone i iPad, ta verzija nije kompatibilna s Apple TV-om, a korisnici javljaju i probleme s funkcijom AirPlay za prijenos slike na TV.

Što bismo mi bez chat gpt-a.

ffs.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2026 11:17 (tuna-1).
4 godine
tuna-1 kaže...
Što bismo mi bez chat gpt-a.

ffs.

Zašto ne koristiti nešto što ima smisla, kvalitetno je i pomaže.

Gdje bi drugdje dobio takve informacije ?

Ne postoji knjiga koju bih preporučio da bi saznao ovakve podatke.

Google tražilica je nemoćna pored Chat Gpt 

合気道 五段
18 godina

Možda malo tehničkih detalja?

Što uzrokuje problem, što su napravili kako bi ga smanjili?

Do not approach me unannounced – especially while I am eating!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 mjeseci

Već sam nekoliko puta predlagao BUG-u prije svjetskog i europskog prvenstva da naprave test kašnjenja signala po providerima, a nikada to nisu napravili, a mislim da bi to bila baš super tema. trebali bi uzeti u obzir i sam tv prijemnik da test bude potpun.

5 0 hvala 0
4 godine
Elles D. kaže...

Možda malo tehničkih detalja?

Što uzrokuje problem, što su napravili kako bi ga smanjili?

Može, za te informacije nazoveš njihovu tehničku službu. 

合気道 五段
12 godina
asusdvd kaže...

Ne kužim. Pa 4 sekunde nije malo i problem ostaje isti. Da je sekunda, ajde, to je ono kad uzbuđeno pratiš upada li u gol ili nije, ali za 4 sekunde se susjedi stignu derati i skakati i iskočiti kroz prozor...

Kad susjedi spoilaju tekmu jer im je prijenos brži

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
17 godina

Imaju ovo i drugi operateri. Samo nisu išli javno sa time kao a1. Također ako sad nije prisutno bit ce neposredno prije svjetskog prvenstva

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2026 18:34 (dado16).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice