Bilo bi zanimljivo vidjeti statistiku izgovorenih riječi u MP igrama (psoovke i ostale)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa tek sad nebudemo pricali kad je pocela ai evolucija

Gledam te!
Ako se taj trend nastavio, danas bismo mogli govoriti manje od 10.000 riječi dnevno.
10000?? Mislim da nikad u životu nisam izgovorio toliko riječi u mjesecu, kamoli danu. Ne vidim ni šta je problem s tim da se priča manje, to je dio evolucije - bilo da se prelazi na nešto drugo ili se jednostavno komunicira manje.
Dal se računa ako pričam sam sa sobom?
Ako se taj trend nastavio, danas bismo mogli govoriti manje od 10.000 riječi dnevno.
10000?? Mislim da nikad u životu nisam izgovorio toliko riječi u mjesecu, kamoli danu. Ne vidim ni šta je problem s tim da se priča manje, to je dio evolucije - bilo da se prelazi na nešto drugo ili se jednostavno komunicira manje.
Iznenadio bi se kolega. U razgovoru srednjeg intenziteta, recimo sa frendom na kavi o nogometu, autima, zenama... u pola sata osoba izgovori oko 1500 rijeci!!
Ako je neka rasprava, svadja, debata u pitanju, znaci intenzivan razgovor, ide to oko 3000 u pola sata!
10 000 rijeci u danu je u biti sasvim normalno, pa cak i malo rekao bih.
Ok, ovisi zivi li osoba sama ili ima djecu. sa djecom i zenom se to penje na 30 000 bez problema.
Ako netko zivi sam i uz to ima posao koji je kaj ja znam, uredski, na kompu i nema puno kolega oko sebe onda moze to ici ispod 10k na dan ali opet, malo telefon, kava dvije sa ljudima i sad sad se skupi 10-15k.
Ja sam po struci učitelj i u profesionalnom dijelu nisam smanjio broj riječi (mada mi se često čini da govorim uzalud), a što se tiče komunikacije s drugim ljudima još uvijek preferiram direktan kontakt umjesto online veze. Čudesno je to, što su nam razvijeniji komunikacijski uređaji, pa imamo vezu sa praktično cijelim svijetom, sve smo usamljeniji.
Po mojoj gospodji se ne bi reklo da je to točna studija.. :D
Koliko sam sati proveo u razgovoru sa alexom.
Pa naravno - i ja svako malo tražim mišljenje stručnjaka... 
Pa naravno - i ja svako malo tražim mišljenje stručnjaka... 
Blago tebi, moj je neki zajebant.
ma i moj mene zajebava, ali i ta budala veli tu ti tamo koju pametnu...
Tipkanje se ne računa?