Policija u Zagrebu 19-godišnjem recidivistu trajno

poruka: 8
|
čitano: 1.843
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Policija u Zagrebu 19-godišnjem recidivistu trajno".
7 godina

BMW-ovi koje 19-godišnjaci bez dozvole "vozu" po Trnju obično imaju vrijednost ispod 1000€, pa se država baš neće na njemu obogatiti.

2 0 hvala 0
7 godina

Trebali bi još teže kazniti tog idiota koji je tom klincu dao auto.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky

1 1 hvala 1
15 godina

U ovom članku (pretpostavljam zbog nedostatka istih) fali HRPA informacija! 

Info1.; koji auto BMW, neki 316d iz 1997, ili nekakav M3 CS iz 2025, ili XM iz bilo koje godine?! 
Info2.; shodno modelu i godini proizvodnje, koje je realno tržišne vrijednosti, manjoj od 1500.00€urića ili je debelo iznad 100.000.00€urića, svaka slučajnost sa vrijednostima između i višima je namjerno insinuirana! 
Info3.; tko je po dokumentima vlasnik pokretnine, fizička osoba on, kao vozač, fizička osoba kao brat, otac, djed, mater, baba, neka kuća za rentanje auta, nastavi niz! Pravne posljedice se mogu retroaktivno primjeniti na spomenute u pedagoškom i materijalnom, obzirom po džepu NAJVIŠE BOLI! 
Info 4.; koliko je i kakvih do sada prekršaja učinio, da ga se može etiketirati terminom recidivist, koji je vrlo jasno opisan u svim zakonima Republike Hrvatske! 

Moguće fali još ponešto, ali i o tome se može dalje komentirati nadaleko i naširoko! 

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
Re: Policija u Zagrebu 19-godišnjem recidivistu tr
ATJLučko kaže...

U ovom članku (pretpostavljam zbog nedostatka istih) fali HRPA informacija! 

Info1.; koji auto BMW, neki 316d iz 1997, ili nekakav M3 CS iz 2025, ili XM iz bilo koje godine?! 
Info2.; shodno modelu i godini proizvodnje, koje je realno tržišne vrijednosti, manjoj od 1500.00€urića ili je debelo iznad 100.000.00€urića, svaka slučajnost sa vrijednostima između i višima je namjerno insinuirana! 
Info3.; tko je po dokumentima vlasnik pokretnine, fizička osoba on, kao vozač, fizička osoba kao brat, otac, djed, mater, baba, neka kuća za rentanje auta, nastavi niz! Pravne posljedice se mogu retroaktivno primjeniti na spomenute u pedagoškom i materijalnom, obzirom po džepu NAJVIŠE BOLI! 
Info 4.; koliko je i kakvih do sada prekršaja učinio, da ga se može etiketirati terminom recidivist, koji je vrlo jasno opisan u svim zakonima Republike Hrvatske! 

Moguće fali još ponešto, ali i o tome se može dalje komentirati nadaleko i naširoko! 

Pa ak je mulac vozio bez položenog vozačkog ispita, najvjerojatnije je da vozilo nije bilo njegovo (ako je to uopće zakonski moguće, ne znam, nešto kao imam pištolj ali nemam dozvolu za držanje i nošenje oružja), i očito da ga nije samo tak otuđio. Pa je u tom smislu malo dvojbena vijest da je vozilo policija NJEMU "trajno oduzela".
A onda se postavlja pitanje šta/koga policija zataškava/štiti iza svega. Ono; Tito - partija, omladina - akcija? Jer za sve loše u Hrvatskoj je danas, i 45+ godina nakon smrti, kriv Tito i Udba...zna se.  

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2026 20:39 (Al Crane).
18 godina
Al Crane kaže...

Pa ak je mulac vozio bez položenog vozačkog ispita, najvjerojatnije je da vozilo nije bilo njegovo (ako je to uopće zakonski moguće, ne znam, nešto kao imam pištolj ali nemam dozvolu za držanje i nošenje oružja), i očito da ga nije samo tak otuđio. 

Ne moraš imati vozačku da bi bio vlasnik, kao što ne moraš niti biti vlasnik da bi ti to vozilo bilo oduzeto.

7 godina
Old Iggy kaže...
Al Crane kaže...

Pa ak je mulac vozio bez položenog vozačkog ispita, najvjerojatnije je da vozilo nije bilo njegovo (ako je to uopće zakonski moguće, ne znam, nešto kao imam pištolj ali nemam dozvolu za držanje i nošenje oružja), i očito da ga nije samo tak otuđio. 

Ne moraš imati vozačku da bi bio vlasnik, kao što ne moraš niti biti vlasnik da bi ti to vozilo bilo oduzeto.

O.k., policija je liku koji ponavlja prekršaje u prometu u kojem ne bi smio sudjelovati oduzela vozilo koje nije bilo njegovo.
Zvuči kao superefikasan legalni sustav za prevenciju kriminala i eliminiranje najtežih tragedija 

Šta kad konačno ubije nekoga, otkrit će se kako potječe iz ugledne obitelji i biti poslan na školovanje u Švedsku ili Švicarsku?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2026 9:38 (Al Crane).
18 godina
Al Crane kaže...
Old Iggy kaže...
Al Crane kaže...

O.k., policija je liku koji ponavlja prekršaje u prometu u kojem ne bi smio sudjelovati oduzela vozilo koje nije bilo njegovo.
Zvuči kao superefikasan legalni sustav za prevenciju kriminala i eliminiranje najtežih tragedija 

Šta kad konačno ubije nekoga, otkrit će se kako potječe iz ugledne obitelji i biti poslan na školovanje u Švedsku ili Švicarsku?

Pa oduzimanje vozila niti je novo niti je nešto nezamislivo. To isto ne znači da nije dodatno kažnjen, kao što ni ne znači da opet neće ponoviti prekršaj (svojim ili tuđim vozilom).

Imaš koju bolju ideju?

A što se tiče uglednih obitelji, to je nešto što se kod nas neće još dugo potpuno iskorijeniti. Ja bih, recimo, zabranio primjenu ikakvih "olakšica" na kaznene mjere. Nikakve "obitelji", "branitelji", "teško materijalno stanje" i slične nebuloze.

7 godina
Old Iggy kaže...
Al Crane kaže...
Old Iggy kaže...
Al Crane kaže...

Pa oduzimanje vozila niti je novo niti je nešto nezamislivo. To isto ne znači da nije dodatno kažnjen, kao što ni ne znači da opet neće ponoviti prekršaj (svojim ili tuđim vozilom).

Imaš koju bolju ideju?

A što se tiče uglednih obitelji, to je nešto što se kod nas neće još dugo potpuno iskorijeniti. Ja bih, recimo, zabranio primjenu ikakvih "olakšica" na kaznene mjere. Nikakve "obitelji", "branitelji", "teško materijalno stanje" i slične nebuloze.

Je, imam - nešto kao u Iranu: tamo slome rukicu uzastopnom počinitelju prekršaja, pa nek opet tako vozi ak može, pa će mu slomit i drugu rukicu, pa nek vozi k*cem .
Ali svi znamo da je Iran jedna nazadna islamistička teokratska diktatura u kojoj policajci kao npr. u superštrumfastično demokrackim SAD ne ustreljaju prometne prekršitelje na prvi pogled njihove obojane kože , i da su pred zakonom svi jednaki, osim šta su neki jednakiji od drugih ako imaju dovoljno para .

Poruka je uređivana zadnji put danas u 1:20 (Al Crane).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice