U prodaji su Early Bird ulaznice za tehnološki spe

poruka: 2
|
čitano: 3.559
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U prodaji su Early Bird ulaznice za tehnološki spe".
4 mjeseca
U prodaji su Early Bird ulaznice za tehnološki spe

Da li su za pretplatnike Buga besplatne ulaznice za .debug 2026.

Ako nisu , iskoristio bih ovu priliku da žicam ulaznicu od Dragana Petrica kojeg sam tamo upoznao ( dotad sa izgovarao PETRIĆ).

Na prošlom izdanju sam upoznao i Miru, Oreščanina iz Mreže, Aničića iz CroAI, lika koji je glavni menadžer u jedinom jednorogu Infobip ali sam zaboravio razmjenuti broj moba, iako se sjećam živo i sad svih razgovora sa tim ljudima.

Bilo je nezaboravno iskustvo, upratio sam oko 33.33 % predavanja jer sam kao pravi kućević skupljao i swagowe (puna torba gedžeta) i na kraju nisam uspio jedino Rolla narukvicu od 200 eura osvojiti na njihovom biciklu sa 

kul ekranom i VR prikazom nekih brda po brdovitom balkanu.

Vozilo se "uzbrdo" pa sam dobio i upalu mišića.

Okupilo se uglavnom sva krema HR IT scene i to je najbolja konferencija i tehnički i sadržajno kojoj sam imao priliku prisustvovati u životu.

Među onim štandovima sam se osjećao kao : Alisa u zemlji čudesa! :D

Ako mi ne daš Petricu opet ulaznicu džabalesku zapalit ću zajedničku sliku te kolekciju od preko 200 brojeva uz LIVE streming na jubito

prestati ću časopis kupovati nakon 25 godina također. Ozbiljno!

typing... scrolling...
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2026 0:16 (dejvid2).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
Re: U prodaji su Early Bird ulaznice za tehnološki
dejvid2 kaže...

Da li su za pretplatnike Buga besplatne ulaznice za .debug 2026.

Ako nisu , iskoristio bih ovu priliku da žicam ulaznicu od Dragana Petrica kojeg sam tamo upoznao ( dotad sa izgovarao PETRIĆ).

Na prošlom izdanju sam upoznao i Miru, Oreščanina iz Mreže, Aničića iz CroAI, lika koji je glavni menadžer u jedinom jednorogu Infobip ali sam zaboravio razmjenuti broj moba, iako se sjećam živo i sad svih razgovora sa tim ljudima.

Bilo je nezaboravno iskustvo, upratio sam oko 33.33 % predavanja jer sam kao pravi kućević skupljao i swagowe (puna torba gedžeta) i na kraju nisam uspio jedino Rolla narukvicu od 200 eura osvojiti na njihovom biciklu sa 

kul ekranom i VR prikazom nekih brda po brdovitom balkanu.

Vozilo se "uzbrdo" pa sam dobio i upalu mišića.

Okupilo se uglavnom sva krema HR IT scene i to je najbolja konferencija i tehnički i sadržajno kojoj sam imao priliku prisustvovati u životu.

Među onim štandovima sam se osjećao kao : Alisa u zemlji čudesa! :D

Ako mi ne daš Petricu opet ulaznicu džabalesku zapalit ću zajedničku sliku te kolekciju od preko 200 brojeva uz LIVE streming na jubito

prestati ću časopis kupovati nakon 25 godina također. Ozbiljno!

Umjesto karte dobio si ban. Lol 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice