Imam Sennheiser HD569 slušalice i zvuk je perfektan, ali kvaliteta jastučića mi nije baš nešto ekstra, raspali su se u manje od dvije godine. A ne koristim slušalice svakodnevno. Naručio sam nove već dva puta, mislim da ću probati kožne idući put.
Tako da što se tiče kvalitete izrade ne mogu biti 100% zadovoljan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Srce mi se slama kad čitam da beancounteri mešetare s omiljenim brendom. Prvo mi na pamet padaju MD 441 i MD 421 – komadi željeza s dušom, kroz koje se šezdesetih, posebno sedamdesetih a i kasnije derala i cmizdrila rock scene od podruma do studija, svugdje po svijetu. Onda tu je i MKH shootgun serija koja i danas kotira kod video i audio entuzijasta. Još mi se samo AKG (D12) od tih staraca nekako drži.
Imam Sennheiser HD569 slušalice i zvuk je perfektan, ali kvaliteta jastučića mi nije baš nešto ekstra, raspali su se u manje od dvije godine. A ne koristim slušalice svakodnevno. Naručio sam nove već dva puta, mislim da ću probati kožne idući put.
što je problem staviti cijenu?
Sve ošlo u krasan...
Dobar članak, pojma nisam imao da je prodan već jednom.Nakupio sam nešto njihove opreme kroz godine,još sva radi bez greške.Možda je vrijeme za još jedne slušalice?!
Zašto "potrošačka divizija"?
Zar je tako teško napisati "potrošački odsjek"?
Ili ako slabije poznajemo materinji jezik, onda "potrošački odjel"?
U članku ima divizija kao u iskrcavanju u Normandiji...
Zato što Bug već odavno ne želi plaćati lektore, a "autori" sami skupljaju i prevode članke, pa to onda ispadne tako kako ispadne (u originalu je očito pisalo "division", a autor se vjerojatno ne može sjećati partizanskih filmova).
A, zašo bi odjel bio manje "materinji" od odsjeka?!
Zar nije odsjek manja organizacijska jedinica od odjela?
Nije problem, sad ih se može nabavit za 100-150€ ja mislim da sam ih uzeo za 140€, za te novce po meni mislim da bi trebale biti trajnije.
Nije problem, sad ih se može nabavit za 100-150€ ja mislim da sam ih uzeo za 140€, za te novce po meni mislim da bi trebale biti trajnije.
ma zezam malo s obzirom na naslov teme 
ja sam nedavno oglasio hd560s u tip top stanju za 80E, mozda da ipak pricekam razvoj situacije??

Ja imam HDR170 vec nekih sigurno 10+ godina a kupio ih koristene i rade perfektno. Udobne zvuk odlican a kupio ih tada za 100 EUR.
Zato što Bug već odavno ne želi plaćati lektore, a "autori" sami skupljaju i prevode članke, pa to onda ispadne tako kako ispadne (u originalu je očito pisalo "division", a autor se vjerojatno ne može sjećati partizanskih filmova).
A, zašo bi odjel bio manje "materinji" od odsjeka?!
Zar nije odsjek manja organizacijska jedinica od odjela?
Krivo shvaćena moja poruka - nisam želio izreći da je nešto više ili manje materinje. Smatram da je "odjel" češća riječ koju će više ljudi poznavati, a da "odsjek" bolje odgovarao po semantici.
Za jastučiće od umjetne kože ne možeš ni očekivati trajnje duže od 1-2 godine, bez obzira na to koliko ih često koristiš. Obično je važnije koliko traje "spužva" (tj. ispuna jastučića) koja degradira kvalitetu zvuka kada jastučići izgube formu.
Uostalom, jastučići se računaju pod potrošnom robom (a uz to imaju veliki utjecaj na kvalitetu zvuka).
Momentum 4 već god dana kod mene, nemam šta loše za reći zasad. Odlične slušalice.
ha, hebate, tek sam sad vidio, kupujem 
Što je najgore koristim slušalice dok treniram , mogu mislit da neće dugo ali da im produžim život nakon treninga vlažnom krpom očistim sol.
Što fali da naprave neke presvlake od ugodnog tekstila ili trajnijeg materija.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS