Xiaomi ima novi power bank debljine svega 6 milime

poruka: 18
|
čitano: 3.267
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomi ima novi power bank debljine svega 6 milime".
7 godina

bome...odlična stvar...kad više nemamo zamjenjive baterije...100mmx70mmx6mm...neprimjetno u djepu

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
4 godine
Re: Xiaomi ima novi power bank debljine svega 6 mi
Bome Xiaomi nikada ne prestaje iznenađivati. Vrunska stvarčica.
17 godina
Baš sam nedavno kupio sličnu bateriju ( doduše ne tak tanku ).
Vrlo praktično.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Odlična stvar i stvarno su ugurali puno toga u tako malo kućište.

Nadajmo se da je QC prošao dobro i da neće morati napraviti recall kao svog 33W s built-in kablom

Xiaomi Hrvatska - Službena stranica tvrtke Xiaomi

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Premali kapacitet. Sve ispod 20k baterije je malo. Tih 5000 mAh nije dovoljno da jedan flagship napuniš od 0-100 (iskoristivost nije 100%), znači dovoljan je samo za dnevno dopunjavanje jednog mobitela, a na kraju dana ih moraš puniti oboje.

0 0 hvala 0
15 godina
dd.inc kaže...
Premali kapacitet. Sve ispod 20k baterije je malo. Tih 5000 mAh nije dovoljno da jedan flagship napuniš od 0-100 (iskoristivost nije 100%), znači dovoljan je samo za dnevno dopunjavanje jednog mobitela, a na kraju dana ih moraš puniti oboje.

Pa kakve veze? Smjesti ti u ove gabarite 20K jbte.

Ovo je upravo to što treba biti, malo i jednostavno za koristiti.

Ne moram nositi sa sobom akumulator.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
15 godina

To je emergency case backup za one koji ne zele teglit sa sobom ciglu od powerbanka..

Zna se u kakvim situacijama nosimo ciglu od powerbanka a u kojim u dzepovima samo hocu neprimjetan komad plastike just in case..

Dobro je da imamo opcije za birat i normalno da ovo nije monster powerbank kojim ces u isto vrijeme napunit svoj mob i jos od 4 frenda koji putuju s tobom

Moj PC  
6 0 hvala 0
7 godina

Notes:
1.This product contains a 5,000mAh battery cell(silicon-carbon) with a rated capacity of 3,000mAh (5V/2A) and a battery energy of 18.58Wh.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Jel onda na kraju 3 ili 5 Ah?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 mjeseci
3000! mAhhhh, to je onda taman za napunit dildo i četkicu za zube kad si na putu a nisi stigao prije.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
17 godina
HCMAA kaže...

Notes:
1.This product contains a 5,000mAh battery cell(silicon-carbon) with a rated capacity of 3,000mAh (5V/2A) and a battery energy of 18.58Wh.

Apachy kaže...
Jel onda na kraju 3 ili 5 Ah?

Sirotanovic kaže...
3000! mAhhhh, to je onda taman za napunit dildo i četkicu za zube kad si na putu a nisi stigao prije.

Ako vas zbunjuje što je kapacitet baterije naveden kao 5000 mAh, a može isporučiti 3000 mAh to je zato što je voltaža baterije u powerbanku na 3.7 V, a punjenje telefona ide na 5V pa se tu "gubi" kapacitet.

Tako je kod svih powerbankova, oni uvijek imaju naveden kapacitet svoje unutrašnje baterije, a mogu isporučiti manje.

Powerbank od 10000 mAh će moći isporučiti 6-7000 mAh na 5V, od 20000 mAh 12-14000 itd.   

7 godina

18,58Wh/5V =3700mA

izgleda ništa od ovoga...gospoda traže 70E(amazon)...za tu lovu imaš powerbank od 20A

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2026 8:55 (HCMAA).
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
Imam dva powerbanka i ako nisam na jedrenju ne koristim. Punjaci su brzi i struja je svugdje. Gimmick za 80€
13 godina
Widowmaker kaže...

Tako je kod svih powerbankova, oni uvijek imaju naveden kapacitet svoje unutrašnje baterije, a mogu isporučiti manje.

Powerbank od 10000 mAh će moći isporučiti 6-7000 mAh na 5V, od 20000 mAh 12-14000 itd.   

jel baš kod svih powerbankova tako?

moj anker 300w ima nominalni kapacitet 26,250mah ove dolje specifikacije

USB-C Output ×2: 5V⎓3A / 9V⎓3A / 12V⎓3A / 15V⎓3A / 20V⎓5A / 28V⎓5A (140W Max)
USB-A Output: 5V⎓3A / 9V⎓2A / 10V⎓2.25A / 12V⎓1.5A (22.5W Max)
17 godina
picajzla0707 kaže...
Widowmaker kaže...

jel baš kod svih powerbankova tako?

moj anker 300w ima nominalni kapacitet 26,250mah ove dolje specifikacije

USB-C Output ×2: 5V⎓3A / 9V⎓3A / 12V⎓3A / 15V⎓3A / 20V⎓5A / 28V⎓5A (140W Max)
USB-A Output: 5V⎓3A / 9V⎓2A / 10V⎓2.25A / 12V⎓1.5A (22.5W Max)

Sam Anker ti za taj powerbank kaže ovako:

Why does the power bank charge fewer times than expected?

Some energy loss (typically 30 - 45%) is normal during power conversion because of battery and circuitry design. After conversion, a fully charged 26,250 mAh power bank provides about 15,200 mAh to your devices.

18 godina

A za sto bi ga ti koristio? sudy_freak 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2026 19:02 (dd.inc).
18 godina
NEW_MAN kaže...
Imam dva powerbanka i ako nisam na jedrenju ne koristim. Punjaci su brzi i struja je svugdje. Gimmick za 80€

Da si putovao avionom vise, skuzio bi da ne rade uvijek mjesta za punjenje, cak niti u boljim zracnim lukama. Baterija se isto vise trosi jer se prebacuje na razlicite operatere, a kad je mobitel u aeroplane modu onda pak ekran trosi struju jer ga koristis (+cpu).

13 godina
dd.inc kaže...
NEW_MAN kaže...

Da si putovao avionom vise, skuzio bi da ne rade uvijek mjesta za punjenje, cak niti u boljim zracnim lukama. Baterija se isto vise trosi jer se prebacuje na razlicite operatere, a kad je mobitel u aeroplane modu onda pak ekran trosi struju jer ga koristis (+cpu).

tko je uvijek u 'civilizaciji' za njega i nisu powerbankovi, makar je meni powerbank dobrodošao i usred civilizacije kad baš nemereš računat na utičnicu kad ti hoćeš

a tek kad odem na ranč u lici gdje nemam struje ili kad odem na velebit gdje medo još nije dogovorio priključak s hepom na obližnjoj bukvi, powerbank itekako dobro dođe

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice