ako me čitaju...beskonačno skrolanje...to triba pod hitno u zabranu...djeluje na mentalno zdravlje i na emisiju stakleničkih plinova
Sada je i Shein na udaru EU zbog "ovisničkog" diza
- poruka: 6
- |
- čitano: 2.628
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nek moje ime ovdje od sad znači pravda
Već čujem priču kako za mnom jaše smrt
Dok jašem crven pored vatri na rubu grada
To je Šejn
If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Kupujemo i ja i žena već par godina i nikakvih zamjerki, nikad nije došlo ništa a da se razlikovalo od slike na njihovoj stranici. Roba je kvalitetna i onako kako je na slici, dostava uvijek unutar 10-14 dana, stranica izuzetno kvalitetna, bolja nego aliexpress i ostali. Ono najbitnije je što je Shein jeftin, prekjučer uzeo ženi troje pari cipela, sebi dvije jakne. Sve skupa 44 eura (novi acc/coupon 70% off). Nikakvih zamjerki do sada.
Da, da... Shein stvara "ovisnost" i ugrožava nedužne EU građane tako što im nudi robu po povoljnim cijenama. A kada ta ista Europska komisija za te iste EU građane pod sumnjivim okolnostima naruči 10 milijardi doza neučinkovitog cjepiva s mnogobrojnim nuspojavama, to je onda briga za naše zdravlje.
Kupujemo i ja i žena već par godina i nikakvih zamjerki, nikad nije došlo ništa a da se razlikovalo od slike na njihovoj stranici. Roba je kvalitetna i onako kako je na slici, dostava uvijek unutar 10-14 dana, stranica izuzetno kvalitetna, bolja nego aliexpress i ostali. Ono najbitnije je što je Shein jeftin, prekjučer uzeo ženi troje pari cipela, sebi dvije jakne. Sve skupa 44 eura (novi acc/coupon 70% off). Nikakvih zamjerki do sada.
lutke nije naručivala?
lutke nije naručivala?