Phishing i dalje najveća online sigurnosna prijetn

poruka: 4
|
čitano: 2.617
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Phishing i dalje najveća online sigurnosna prijetn".
17 godina
Phishing i dalje najveća online sigurnosna prijetn

Baš me ljute, oni se meni jave, ja im uredno odgovorim. Baš neki dan Waren Buffet mi se osobno javio kao neke pare mi dužan. 

Onda samo u jednom trenutku muk. 

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Phishing i dalje najveća online sigurnosna pri
Gajotres kaže...

Baš me ljute, oni se meni jave, ja im uredno odgovorim. Baš neki dan Waren Buffet mi se osobno javio kao neke pare mi dužan. 

Onda samo u jednom trenutku muk. 

Da, meni se svako malo javljaju nigerijski prinčevi i neki tip sa Wall streeta, kao, dužni su mi par milijunčića $, da im pošaljem broj i podatke moje kartice, kako bi jadničci skinuli tu brigu s leđa dok još imaju žive love na računu, a ja bezobraznik niti vau ni mjau, nikakvog odgovora od mene.

dolazim odmah - Godot
16 mjeseci
Ajd to mi je jasno neki rođo ti hoće pomoći financijski , ili princ iz Nigerije , no koji je klinac s onim pozivima iz okolnih zemalja , što oni hoće?
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
2 mjeseca
Mene znaju zvati neki čudni (po naglasku indijci) da imam novce na nekom računu u inozemstvu ali ne žele mi isplatiti na račun u engleskoj banci barclays. Uglavnom znam ih zavlacit cim duže dok ne prekinu, još se i dobro zabavim dok ih prckam u mozak.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice