SMS: Uspon i pad tehnologije od 160 znakova koja j

poruka: 7
|
čitano: 3.363
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "SMS: Uspon i pad tehnologije od 160 znakova koja j".
17 godina

Nadam Se da SMS nikada neće umrijeti. 

SMS RADI BEZ INTERNETA - dovoljan je GSM signal 💪 i to je najveća prednost SMS poruka. 

A T9 nije mrtav niti danas na pametnim telefonima - upravo tipkam na mobitelu s T9. Genijalna stvar - mobitel držiš u JEDNOJ RUCI I TIPKAŠ JEDNOM RUKOM.  To morate probati.  Koristim TouchPal keyboard - nema ga na Google trgovini jer je to kineski špijunski software  😁

Uglavnom - ŽIVIO NAM SMS  💪

14 0 hvala 0
16 godina
Re: SMS: Uspon i pad tehnologije od 160 znakova ko
LOL, BRB itd. su IRC kratice.

3 0 hvala 0
20 mjeseci

Kad mi je bitno da primatelj procita poruku - posaljem sms.

Hrpu puta mi se dogodilo da dobijem viber poruku ali ju mobitel ne pusha i onda ju vidim tek nakon par dana kad udjem u app.

Nabijem ih i njihovu tehnologiju i stednju baterije.

3 0 hvala 0
3 mjeseca
Da viber zna kasniti podosta, zato je sms zakon za vazne poruke

2 0 hvala 0
14 godina

Tehnologija i ograničenje od 160 znakova je sramotni pokazatelj koliko čovjek može nisko pasti, jedno od najgorih gaženja osnovnih ljudskih prava i rušenje civilizacijskih dostignuća za koje su ginuli milijuni. 

Ihush

2 0 hvala 0
16 godina

mene prcka Messages app od Gugleta, stalno forsa RCS, a nešto su sježili u par zadnjih inačica, pa mi plaćanje parkinga ne prolazi - pa miči ažuriranja, blokaj RCS...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Odfakao sam tu polufunkcionalnu kaku pred par godina kad je gugl počeo forsat i prehebavat se sa appleom oko plavih/zelenih balončića.
Očito još uvijek radi kako se sprdne.

SMS je top stvar za kratku i bitnu komunikaciju, na poslu ga peglamo non stop kad smo po terenu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice