Izgleda da ti za debele ljude smatraš ekstremno debele.
Pretilost uglavnom nije vidljiva na prvu, osim ako si na plaži.
Evo iz vlastitog iskustva. Prije 6-7 godina sam imao upalu pluća i kaže meni pulmolog da nebi bilo loše da skinem koju kilu. Bio sam iznenađen iz dva razloga. Za početak nisam znao da upala pluća i tjelesna masa imaju ikakvu vezu, a osim toga, smatrao sam se "normalnim" u pogledu težine, dakle nikakva škemba ili tako nešto. Pitam ga ja koliko, a on kaže 10-ak kila iako niti 20 nebi bilo previše! Iznenađem sam bio i ja i svi oko mene kad su čuli da moram na dijetu. Visok sam 176, tada sam imao 88kg, nisam sportaš. Naravno da sam išao provjeriti na internet i naravno da sam bio pretio. Nebitno je da li se to vidi ili ne.
Vidi ja sam otćao svoje i pao sam s 25.1 BMI na 23.6. Ako mbaksa ima BMI manje od 25 to statistički znaći da ste svi ostali na ovom subu debeli prasci.
Ma vi ste oboje prasci , moj je 20.8 

. Uostalom, srcka nas moze izdati bilo kada, mozemo u prometnoj nastradati, mozes pokupiti hrpetinu bolestina niti kriv niti duzan (kao sto sam imao i metastazirani rak, ali i iz njega sam se izvukao), a na kraju ne umire mi se u dalekoj starosti, jer te smrti nisu bas lijepe. A tko zeli neka izvoli, ionako svi odustanu od toga (kontrolirane prehrane) prije ili kasnije.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS