HP EliteBook 6 G1q 14 je varijanta poslovnog lapto

poruka: 4
|
čitano: 2.980
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HP EliteBook 6 G1q 14 je varijanta poslovnog lapto".
7 godina
HP EliteBook 6 G1q 14 je varijanta poslovnog lapto

[Post deleted]

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2026 13:19 (bernibug).

0 3 hvala 0
3 mjeseca
suspendiran
Re: HP EliteBook 6 G1q 14 je varijanta poslovnog l
bernibug kaže...

Ma baš je fin ovaj laptop. Ni cijena nije toliko strašna. S obzirom da ste sa temom zadnjeg broja otvorili svojevrsnu Pandorinu kutiju, mislim da bi bio red i bilo bi pošteno da ispod svakog predstavljanja ili recenzije ovakvih uređaja napišete tutorijal kako se na njega instalira Linux : koji distro, kako podesiti drivere za svaku komponentu i sve ostalo. Draga redakcijo časopisa Bug smatram licemjernim pljuvati po Windowsima 11, a uzimati pare za predstavljanje ili recenzije Copilot+ mašina ili uzimati proviziju od oglasa za prodaju Windows ili Office licenci. Puna vam je web stranica promo ponuda za prodaju Windows ili Office licenci. Poslije ovog broja ćete vi morati razmisliti o tome kojoj se publici obraćate.

Ja imam stariju HP Elitebook seriju i baš sam zadovoljan i ne mislim mjenjati laptop jer sve super šljaka i glavno mi je da ima 16 GB RAM ...

Linux distre sam instalirao sve bez problema: Mint, Debian, Fedoru, i sad Ubuntu...

Nisam imao problema sa drajverima i slično, a HP Elitebook je baš super omjer kvalitete i cijene.

typing... scrolling...
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2026 8:04 (dejvid2).
7 godina

[Post deleted]

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2026 13:19 (bernibug).
10 godina

Ne kužim čemu frustracija?
Od Linuxa se ne zarađuje, to je open source SW, dakle opće dobro. I ne vidim razloga zašto ga ne bi podržavali dok zarađuju od MS keyeva.

Ako želiš Linux na najnoviji laptop, dobro bi bilo staviti neku distru sa najnovijim kernelom, ako za nešto još ne postoji driver, obrati se communityju za savjet, na Manjaru npr je izvrstan community support na forumu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice