Kako zaobići AI prilikom pretraživanja weba u Goog

poruka: 6
|
čitano: 3.844
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kako zaobići AI prilikom pretraživanja weba u Goog".
17 godina

Miš na računalu ima nevjerojatnu sposobnost s onim kotačićem u sredini.

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

a tek da ne koristiš Google, već neki koji ne servira reklame i ne prodaje tvoje podatke, pa gdje bi bio kraj 

1 0 hvala 1
8 godina
Re: Kako zaobići AI prilikom pretraživanja weba u
ministar kaže...

a tek da ne koristiš Google, već neki koji ne servira reklame i ne prodaje tvoje podatke, pa gdje bi bio kraj 

Pa najvjerovatnije imaš Android (googlov produkt) ili iOS (jabukica) i mislim da je tvoj san o bilo kakvoj privatnosti jedna luda iluzija i korištenje Googla je defintivno tvoj najmanji problem. Da možeš koristit i Duckduckgo ali rezultati tamo su punoooo lošiji u večini primjera.

4 godine

Otkad mi "servira" AI olakšan mi je život.

Sve dobijem skoro pa na pladnju.

合気道 五段 Me, myself and I

0 0 hvala 0
17 godina

Najbolje je zaobiči upotreba računala. Mogu napisati premium članak to tome kako kupiti šator i otići živjeti u šumu. Osim života u šatoru, postoji mogućnost života u spilji. 

1 0 hvala 0
12 godina

Bit će to povratak na staro, koji će vam možda uštedjeti malo vremena, ali i pomoći u štednji energije na globalnoj razini – jer neće baš svaka jednostavna pretraga aktivirati AI modele i generirati "pametni" sažetak

ovo je vrlo bitno, iako se utopilo u ostatak teksta

za sve koji ne koriste ai na ovako specifičan način, ovo je razlog zašto bi ga trebali isključiti iz defoltnog načina rada, ne samo radi minijaturnog doprinosa štednji energije, koja kad se pomnoži s brojem korisnika koji to ostavljaju po defoltu uključenim ipak nije tako minijaturna, nego i zbog drugih stvari o kojima možda ne razmišljamo - recimo zbog cijena rama na koju svi pisdimo, a direktna je posljedica potražnje za ai, makar i ovakve defoltne gdje se ai pojavi iako ga nitko nije tražio niti ga koristi - vaša neizanteresiranost se ne broji kao 'suzdržan' u istraživanjima broja korisnika, vaša nezainteresiranost se broji kao 'aktivni korisnik', a samim time doprinosite ai ludilu i svim posljedicama koje proistječu iz toga, među ostalim i bolesnim cijenama rama zadnje vrijme

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice