Modernija i naprednija Kia Stonic s cijenama od 21

poruka: 10
|
čitano: 8.383
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Modernija i naprednija Kia Stonic s cijenama od 21".
2 godine

J...š auto koji se prodaju u Lidlu

Mučko Đubre
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Kad fotkate iz cucnja ili klececi auto izgleda neprirodno i ruzno, ne znam gdi ste to naucili ali ne radite im uslugu.

Izgleda puno bolje nego prosla serija, ali je interijer plastik fantastik na najjace.

2 0 hvala 0
17 godina

S obzirom na KMAG, nedostatak Kia Connect, prijave inspektoratu i njihove recenzije online ne bih Kiu ni pogledao dok su oni zastupnici.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2025 10:10 (lllnuclearlll).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: Modernija i naprednija Kia Stonic s cijenama o

Interijer je očajan!

Baš gledam fotke, pa fićo iz 1979. je interesantniji unutra odo ovoga, koji je ovo k?

Gledam te!
17 godina

Plastična/jeftina, ograničena motorizacija, ali ljudi - s više opreme i 1l turbo košta 240K JE**ENIH kuna. Za mali Stonic...

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2025 23:22 (Lovac).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Recimo.. Pored njega parkiraju Vitaru sa nemijenjanim dizajnom koji je star nevjerojatnih 11 godina i još se prodaje ko čupa-čups lizalice na kasi.

Od 20 ljudi, 18 bi sjelo u Vitaru, dalo sličan i manji novac, a dobilo više po svakom elementu..od motora do dugovječnosti.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
3 1 hvala 0
3 mjeseca

20k+ eura za 1.0 i volan inspiriran Ladom Samarom. 

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 mjeseci
Re: Modernija i naprednija Kia Stonic s cijenama o
Prošla serija je baš bila tvrda plastika iznutra i ružno, ako je opet sve od jeftine plastike pitam se čemu toliko veća cijena i hvaljenje proizvođača. OK moderan izgled i nije ružan.

Sjećam se kad sam birao auto 2021 , sjeo u stonic i odmah izašao , sjeo u CEED i ostao u njemu 👍
Auti razlika nebo i zemlja i uopće nije jasno zašto je stonic bio cijenom skoro kao CEED.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
5 godina
suspendiran

A bio 17+ogavno

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2025 23:19 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 mjeseci

Dragi Forumasi, ja sam zeni kupio Stonic u full opremi i on je jako zadovoljna. Mislim da je to bilo 2019. 

Ja nisam zadovoljan, auto je malo pretvrd, treba jako ispumpati gume, jer 1.1t tesko vozilo ne mora imati 17" gume na 2.4bara.

E sad svi se vi zgrazate, sto, zasto, pa cemu, pa ima bolje itd. Da ima bolje, nije greda, ali postoji i ciljana populacija.

Stonicova prednost je u tome da nije prevlik, CEED je mozda bolji ali je veliki, Recimo moja zena to nece voziti jer joj je veliko.

Mogao sam joj kupiti i Minija, ali za toga skoro premium tandrkavca ipak treba istresti puno vise para, a vozila se bu samo na posel.

Pa eto, to Vam je logika, kao drugi, treci ,cetvrti, pomocni auto za do posla korisniku koji ne zeli veliki auto, dobro opremljen, ali da ne strsi sa premium potpisom.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice