Testosteron: muško-ženski hormon vitalnosti i stra

poruka: 5
|
čitano: 1.997
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Testosteron: muško-ženski hormon vitalnosti i stra".
11 mjeseci
Testosteron: muško-ženski hormon vitalnosti i stra

Opširna tema , čak nije niti stalo detalj kad muškarčina, pravi Mužjak Alfa uzima testosteron da se zaustavi proizvodnja vlastitog. Barem sam tako čitao na buba.hr forumu, da kad se bodu radi povećanja mišića da izgube libido. Ljudi su ludi koliko malo znaju a opet riskiraju.

I još jedna stvar IQ vs testosteron. Treba biti svjestan da je mozak plastičan te se mi do kraja života mijenjamo, preoblikujemo svoj mozak i svoje prioritete. Bitno je naći zdravu ravnotežu između rasplodne životinje vs genijalca.

https://media.licdn.com/dms/image/v2/D4E22AQFNpu3MmQxcVw/feedshare-shrink_1280/B4EZQPPNk7HEAk-/0/1735422434588?e=2147483647&v=beta&t=lP1zckmE4TnRFECwXIvnIHTjchbXBfMbU5JacEU0_6g

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Testosteron: muško-ženski hormon vitalnosti i
Ovisnost kao i druge ovisnosti.

0 0 hvala 0
11 mjeseci
2 mjeseca
protjeran
Sirotanovic kaže...

Opširna tema , čak nije niti stalo detalj kad muškarčina, pravi Mužjak Alfa uzima testosteron da se zaustavi proizvodnja vlastitog.

Vatrom na vatru. Pravi alfa-los uzima Rogoteron; da zaustavi rast rogovlja, jer pati od kronične vratobolje. Vidiš, kao ovaj 

. Vidi kako mu pada glava. Ali, otkad uzima Rogoteron, posta je malo čudan; zato sad više ne voli šumu, nego samo šeta cestom. 

"..(da ne spominjem sada i ovdje koji se ženski organ orošava u svrhu postmenopauzalne revitalizacije).."

Mudrac, moga si napisat koji organ. Sad mi vamo moramo nagađat. Jeli mozak?

"Testosteron se u muškaraca proizvodi u - testisima (eto odakle mu potiče naziv!).."

Kad riječ nebi sadržavala 'ero', onda bi valjda bilo 'testitestos'? 

"No, jedna od njegovih ključnih uloga počinje puno ranije, još u maternici, daleko prije nego što će buduće novorođenče dobiti vanjski izgled djevojčice ili dječaka:.."

Aha! Evo aborcionistima; rasipaju ogromnu vrijednost, gore nego da zlato bacaju - obični rasipnici! Uopće nisu zeleni i održivi, pregazilo ih vrijeme. A koliko je svijet mogao bit življi i veseliji sa svim tim neiskorištenim testosteronom! Vještice, ka' ona Alice Bailey, su nas prevarile - oduzele su nam radost i veselje. Kome da se izjadamo?  

"..a u žena pojačanu dlakavost, dubok glas i nepravilne cikluse.."

Neka je sva sreća muževima sutrašnjice - trebat će vam! Draga, daj se riješi te neugledne brade, bode me. 

10 godina
Bas bih volio čuti Doc-ovo liječničko mišljenje o uzimanju testosterona uz liječnički nadzor (ako je osoba zdrava i ako doktor kaže da) za osobe 60+ u svrhu očuvanja mišićne mase i pokretljivosti?

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice