Najbliže starom MTV-u je već dugi niz godina Deluxe Music koji mi je standardan pozadinska buka TV ekrana. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A ja taman opet pronašao MTV i kažem ženi, vidi, MTV.
Baš me zanima koliki su to troškovi održavanje takvih kanala u digitalnoj eri..
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Jako uznemirujaća vijest za sve nas kojima i danas ovo drnda na tv.
Bacim oko na spot.. ispiše godinu 1994.. i slijedi fleš unatrag.. ajme daaaa.. sjećam se dok se hit vrtio te 1994 na malom tv-u.
Kabelska tv.
MTV i Eurosport + VHS i vidoe klub.
Mislim da se ono sto sam gledao kod frenda na satelitu zvala VIVA TV i top topova bilo je gledati Love Parade na tome! :) lijepe '90te ;)
MTV je od muzickog kanala koji sam rado gledao u 80-im i 90-im, postao reality trash dno dna opanak koji gura neke cudne emisije i ideologije.
Kako sve slicno koje siluje kult ideologije propada, tako su i oni zagrizli metak.
No steta. Imali su dobre stvari dok su bili normalni.
MTV top liste, MTV Cribs, CElebrity Deathmatch, Punk'd, Pimp my Ride itd.
Imaš internetski Naxi radio, imaju zasebno 70e, 80e, 90e, Rock, Blues, Jazz i hrpu toga... Čak ga može svirati i moja stara Lumia 535... 
I nemaju reklame...
Deluxe Music ???
hmmm not available in your country...
Dobar je bio i MCM, za odmaknut se malo od anglofilije
Sjećam se Paul Kinga i MTV 120 Minutes. Valjda najbolji show koji je bio na MTV.
Svojevremeno je bila i jedna cijela emisija posvećena EXYU sceni (Disciplin-A-Kitchme :D ), a Psihići su bili redovan gost i u standardnim terminima.
To su bili dani..
Poslije je to malkice zamijenila VIVA ZWEI , pa potom MTV 2 i MTV Rocks..no bila su to divna vremena glazbe.
Sad malkice bacim oko na talijanski VIRGIN RADIO TV ili RADIO FRECCA TV, ali nije to to..
U svakom slučaju teško će biti nadomjestiti ove 80's 90's kanale (ex VH-1 i VH-1 Classic). Jako malo programa emitira takvu vrstu glazbe.
Bitno je da programa sa cajkama ne nedostaje i da su ti programi isplativi?!
na Radio101 je bila emisija "Van struje", a i MTV je imao
svoju verziju, al sam zaboravio kako se zvala, sa alternativnom glazbom.
A Paul King je vodio i "Greatest Hits", sponsored by "Fruit of the loom" :)