Honor otkrio izgled Magica 8 Pro

poruka: 5
|
čitano: 2.653
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Honor otkrio izgled Magica 8 Pro".
14 godina

Mislim da je sad bukvalno svaki telefon na trzistu komad cigle identican iPhoneu. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 2 hvala 0
16 godina

Ne kontam, kakve veze dizajn Magic 8 Pro ima veze sa iPhone-om. Zato što ima candybar dizajn kao i svi drugi proizvođači? Jer odozada ima leće kamera koje nemaju veze sa iPhone-om? Reci molim te koji su to detalji kojima izgleda kao iPhone?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Honor otkrio izgled Magica 8 Pro
MasterOfDisaster kaže...

Ne kontam, kakve veze dizajn Magic 8 Pro ima veze sa iPhone-om. Zato što ima candybar dizajn kao i svi drugi proizvođači? Jer odozada ima leće kamera koje nemaju veze sa iPhone-om? Reci molim te koji su to detalji kojima izgleda kao iPhone?

Ima veze zato cim je Apple poceo gurati ili vratio kako ti zoves candybar dizajn, citava industrija krenula tim putem. 

Btw nisam samo prozvao Honora, nego sve ostale. 

Pogledaj na sta je licio iPhone 12 Pro Max, a na sta je licio Galaxy S20. A pogledaj sad kako izgleda iPhone 17 pro max a kako Samsung Galaxy S25. 

Zapravo, pogledaj i nadolazeci OnePlus 15. Ja mislim da su iskopirali identican radijus zakrivljenosti ćoškova na telefonu. 

Sto se tice samog Honora, prava steta, jer je recimo Magic 6 pro bio prelijep telefon. 

16 godina

Sve što si rekao može se reći i obrnuto, nadalje candybar stil je već 15 godina aktualan, tak da stvarno to nema smisla uspoređivati. Nadalje iPhone je osim ekrana i kamere toliko tehnološki inferiorniji od bilo kojeg android flagshipa da je to za poluditi, a naravno da je u većini slučajeva skuplji. Hrpa standarda koje ima je zastarijela (to mislim od tehnologija) naspram android uređaja, nemaju uopće ni fold ni flip uređaj, rade na njima, a kad ih naprave reći će da su ih oni izmislili. 

Uglavnom pogledaj ovaj humorističan (ali na žalost istinit) video o Xiaomi 17 Pro Max, koji je definitivno kopirao naziv i izgled od iPhone-a 17 Pro MAx, ali je Xiaomi do bola bolji uređaj i to objektivno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ne mogu ulaziti u tehnicke karakteristike. Nisam se ni doticao toga osim izgleda. 

Hardver sam pratio sve do prije dvije tri godine kad sam morao mjenjati telefon. Izbor je pao na OnePlus 11 i Pixel 7 Pro. Predost sam dao OnePlusu koji je na papiru daleko jaci telefon bio, SD procesor, 16RAM memorije, 512GB interne. U praksi softver je smece bio. Morao neku aplikaciju skidati preko koje sam rjesavao problem refresh ratea koji je bio nestabilan. Poslije nekoliko mjeseci koristenja, na kraju mi ispadne prilika da ga zamjenim sa Pixel 7 pro 12GB/128GB i bas neku noc kontam, ja nemam s cim ovaj telefon zamjeniti osim sa novijim Pixelom.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice