Nintendo tvrdi da modovi za igre ne spadaju u umje

poruka: 2
|
čitano: 8.327
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nintendo tvrdi da modovi za igre ne spadaju u umje".
14 godina

Čista preporuka ko voli Mario Kart 8 Deluxe isprobajte CTGPDX mod , dodaje jako puno novih staza iz starijih Mario Kart igara i čak Sonica i sl.

Pa nek Nintendo priča gluposti i dalje...

BTW mod radi samo na 3.0.3 verziji igre, ako igrate na emu onda Ryujinx Greem Dev fork.

https://www.ctgpdx.com/

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2025 10:13 (Streetpunk).

0 0 hvala 0
16 godina

Zanimljiva vijest. Hvala. Volio bi i update vidit. Ali bas kad sam vidia igru nisam kužia, mislim, znaš da će te tužit, ali onda sam pomislia, ok, zgrnit ćeš love dovoljno kroz godinu-dvije dok traje proces, ugasit svijet, stvorit neko ime/image u gaming dev zajednici i tjt, krenit u drugi projekt (valjda im se isplati). Mislim, između nas, igra se u potpunosti referira na pokemon svijet i razrađuje ga, u koncept open world-a viđen u toliko drugih primjera, ubacuje i neke stvari iz drugih igara - ali je zabavna, ko ga šiša, ali nebi ozbiljnije to promatra od toga. Možda se varam...

Recimo blizzard izbaci remake wc3, i community ga odbaci i popljuva, ubrzo nakon toga lik ili tim naprave mod unutar sc2 u kojem imas sve kampanje wc3 ali uz fluidnost iz starcrafta 2, brzinu, i neke druge stvari koje olakšavaju život, tako da je veći užitak prelazit mod nego original remake koji mi tu stoji bzvz. Ne samo to. Drugi su napravili mod starcraft-a 2 koji od starcrafta 2 radi MMO kao WoW. Plus masu drugih kampanja i modova, rade čuda. Ali evo, blizzard ih ostavlja tu. Službeno nisu niti komentirali. Ovi se nude kao mod unutar igre, ne standalone. Financijranje donacijama. Sistem radi.

Community radi čuda, ljudi kao ljudi. Recimo, npr. šta su napravili od CoD-a 4... Pa to nije normalno. To je igra koja pripada igračima i s njom rade šta oće. Kad je activision i ea vidili sta ovi rade i da ne mogu nista napravit po tom pitanju, znači ovi je ne mora ni kupit da igra multiplayer, krekirana igrica, krekirani serveri hostani bilo gdje u bilo kakvo aranžmanu - i onda su ubacili lobije da prisile igrače na kupovinu.

A roblox recimo - unutra mozues besplatno igrat kopiju svake igre koja postane popularna, unutar roblox engina jel, lošije grafike. Ali fešta i tulum, rade šta oće, unutar robloxa.

A ovi su napravili stand alone igricu - pokemon svijet praktički.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice