kako nešto što vrijedi 0 može izgubiti vrijednost... :)
Kripto MELANIA izgubila 98% vrijednosti
- poruka: 8
- |
- čitano: 3.934
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-tako što mediji ne razlikuju riječi, cijena i vrijednost. :)
To!
Sad' kupujem, na low low.
.. a i pravoj Melaniji istječe polako rok. Sad bi trebala uletjeti neka mlađa verzija naše Celsius ili Seve, vrijeme je da i mi imamo nekog igrača, igračicu u bijeloj hiži.
kako nešto što vrijedi 0 može izgubiti vrijednost... :)
Pričaj što god hoćeš, no meni je žao što 2013 nisam kupio 10 bitcoina (260$ po bitcoinu), a nudio mi kolega.
Pa neka i on vrijedi nula. 
Eto ti sada prilike sa Melanijom, jeftino je, Melania to the moon 🤣🤣
Ne znam zašto je itko i išao u ovo... Svakome je jasno da je jedina svrha tog coina bila da se mrkne lova...
Pričaj što god hoćeš, no meni je žao što 2013 nisam kupio 10 bitcoina (260$ po bitcoinu), a nudio mi kolega.
Pa neka i on vrijedi nula. 
meni je uletilo nekih 20k eura 2017. u siječnju, s kojima nisam znao što bi, pa sam jedan dan odlučio uložiti u kripto
plan je bio uzeti eth dok mu je cijena bila 10-13usd, cijelo jutro se zajebavao s verifikacijom računa, te skeniraj osobnu, te skeniraj vozačku (onu rozu), pa se slikaj sa osobnom, a nikog doma osim mene, mob s očajnom selfie kamerom, pa deset puta probaj proć verifikaciju i ne da i ne da i ne da... na kraju poživčanio i odustao, sljedeći tjedan otiša na 10 dana u amsterdam, pa neka gužva na poslu poslije toga i sljedeći put kad sam bacio oko na cijenu - eth otišao preko 100usd, još koji mjesec kasnije preko soma dolara...
neko vrijeme sam pokušavao dohvati vlastita jaja zubima, sreća da nisam dovoljno savitljiv