Kripto MELANIA izgubila 98% vrijednosti

poruka: 8
|
čitano: 3.934
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kripto MELANIA izgubila 98% vrijednosti".
11 godina

kako nešto što vrijedi 0 može izgubiti vrijednost... :)

Moj PC  
9 1 hvala 4
17 godina

-tako što mediji ne razlikuju riječi, cijena i vrijednost. :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

8 0 hvala 0
16 godina
Re: Kripto MELANIA izgubila 98% vrijednosti
Ha ha u sridu. I to u jednoj rečenici.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina

To! 

Sad' kupujem, na low low. 

1 0 hvala 0
14 godina

.. a i pravoj Melaniji istječe polako rok. Sad bi trebala uletjeti neka mlađa verzija naše Celsius ili Seve, vrijeme je da i mi imamo nekog igrača, igračicu u bijeloj hiži.

1 0 hvala 0
4 godine
digitall kaže...

kako nešto što vrijedi 0 može izgubiti vrijednost... :)

Pričaj što god hoćeš, no meni je žao što 2013 nisam kupio 10 bitcoina (260$ po bitcoinu), a nudio mi kolega.

Pa neka i on vrijedi nula. 

合気道 五段 Me, myself and I
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2025 21:19 (Zaporožac).
18 godina

Eto ti sada prilike sa Melanijom, jeftino je, Melania to the moon 🤣🤣

Ne znam zašto je itko i išao u ovo... Svakome je jasno da je jedina svrha tog coina bila da se mrkne lova...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Zaporožac kaže...

Pričaj što god hoćeš, no meni je žao što 2013 nisam kupio 10 bitcoina (260$ po bitcoinu), a nudio mi kolega.

Pa neka i on vrijedi nula. 

meni je uletilo nekih 20k eura 2017. u siječnju, s kojima nisam znao što bi, pa sam jedan dan odlučio uložiti u kripto

plan je bio uzeti eth dok mu je cijena bila 10-13usd, cijelo jutro se zajebavao s verifikacijom računa, te skeniraj osobnu, te skeniraj vozačku (onu rozu), pa se slikaj sa osobnom, a nikog doma osim mene, mob s očajnom selfie kamerom, pa deset puta probaj proć verifikaciju i ne da i ne da i ne da... na kraju poživčanio i odustao, sljedeći tjedan otiša na 10 dana u amsterdam, pa neka gužva na poslu poslije toga i sljedeći put kad sam bacio oko na cijenu - eth otišao preko 100usd, još koji mjesec kasnije preko soma dolara...

neko vrijeme sam pokušavao dohvati vlastita jaja zubima, sreća da nisam dovoljno savitljiv

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice