Novo lice Mercedesa: redizajn prednje maske započi

poruka: 19
|
čitano: 21.442
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novo lice Mercedesa: redizajn prednje maske započi".
5 godina

Ćemo moć ovo izprogramirat na masci?

╭∩╮( ^◡^)╭∩╮

2 0 hvala 0
18 godina

Bomba!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

-ma jebeš merđu ako nema atraktivne ledice koje danas ima svaki pc ne samo na masci (kućišta) nego i na modulu rama, cooleru, svemu, ono, nemaš led-argb tad si seljo i zadnja rupa na svirali.. a merđo nema ni na auspuhu.. 

-nije to više za klasu das-auta.. 

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

2 0 hvala 0
15 godina

Plastika? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Novo lice Mercedesa: redizajn prednje maske za
ihush kaže...

-ma jebeš merđu ako nema atraktivne ledice koje danas ima svaki pc ne samo na masci (kućišta) nego i na modulu rama, cooleru, svemu, ono, nemaš led-argb tad si seljo i zadnja rupa na svirali.. a merđo nema ni na auspuhu.. 

-nije to više za klasu das-auta.. 

Ima iznutra zvjezdano nebo......

9 godina

Da mi se kupuje BYD, Geely ili neki drugi made in China produkt uzeo bi to za 1/3 cijene. 

Ako hoces proizvoditi ozbiljan auto koji ces naplatiti po Mercedesovoj cijeni, mani se tog... kitsch-a, plastike, ledica koje ce pregoriti za pola godine pa ces mi ledicu naplatiti 150 EUR (jer to je "Mercedes led-ica!!!!).

Da sad ne spominjem Zdravka u onoj epizodi kod Stankovica, svi je dobro znamo.

Doba easy money-a i prodavanja tankog lima i skripece plastike za 70k EUR je proslo. Svabe ce ili vrlo brzo ici "back to the roots" ili ih nece biti za 10 god. 

11 0 hvala 0
17 godina
Gebirgs kaže...

--, ledica koje ce pregoriti za pola godine pa ces mi ledicu naplatiti 150 EUR (jer to je "Mercedes led-ica!!!!).

..

- 1.500 naviše.. jer .. :) ne možeš sad zamijeniti samo dio-ledicu, nego .. i to u posebnom-spešl servisu koji ima spešl ključ (ne ključ za bravu ili gedoru nego rsa-enkripcijski..) .. jer .. biz.

odnosno, sam servis sat ćeš platiti toliko, bez da išta rade :) dok su dijelovi pogotovo 'originalni' ko suho zlato..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2025 2:05 (ihush).
18 godina

Da, sa 150e možeš jedino u špeceraja malo na žalost

11 godina
Gebirgs kaže...

Da mi se kupuje BYD, Geely ili neki drugi made in China produkt uzeo bi to za 1/3 cijene. 

Ako hoces proizvoditi ozbiljan auto koji ces naplatiti po Mercedesovoj cijeni, mani se tog... kitsch-a, plastike, ledica koje ce pregoriti za pola godine pa ces mi ledicu naplatiti 150 EUR (jer to je "Mercedes led-ica!!!!).

Da sad ne spominjem Zdravka u onoj epizodi kod Stankovica, svi je dobro znamo.

Doba easy money-a i prodavanja tankog lima i skripece plastike za 70k EUR je proslo. Svabe ce ili vrlo brzo ici "back to the roots" ili ih nece biti za 10 god. 

Dovoljno pokazuje cinjenica da vise ni Mercedesovi Inzinjeri i voditelji odjela ne zele mercedesa vozit, vec voze Peugeot,Renault ili Citoren, pljuju ga na sve strane, a o EV necu ni pricat sta je receno..... :)

U svakom slucaju, misljenja su da prodaju muda pod bubrege, tj. poluproizvod, a kao i Porsche se drze kao "premium, luxuz Hersteller" tj. marka, a nisu vise tog kalibra..

“Computers make excellent and efficient servants, but I have no wish to serve under them.”
9 godina
ihush kaže...

- 1.500 naviše.. jer .. :) ne možeš sad zamijeniti samo dio-ledicu, nego .. i to u posebnom-spešl servisu koji ima spešl ključ (ne ključ za bravu ili gedoru nego rsa-enkripcijski..) .. jer .. biz.

odnosno, sam servis sat ćeš platiti toliko, bez da išta rade :) dok su dijelovi pogotovo 'originalni' ko suho zlato..

To.

Upravo to. 

18 godina
Mercedes Q2 2025 Financials:
Revenue: €33.2 billion (down 9.8% YOY).
Net Profit: €957 million (down 68.7% YOY).

18 godina
Hazzard From da Hood kaže...

Dovoljno pokazuje cinjenica da vise ni Mercedesovi Inzinjeri i voditelji odjela ne zele mercedesa vozit, vec voze Peugeot,Renault ili Citoren, pljuju ga na sve strane, a o EV necu ni pricat sta je receno..... :)

U svakom slucaju, misljenja su da prodaju muda pod bubrege, tj. poluproizvod, a kao i Porsche se drze kao "premium, luxuz Hersteller" tj. marka, a nisu vise tog kalibra..

Dobro kolega da si rekao bilo koje druge marke još bi i prošlo, no ovaj trias je onako.....

Ne treba pretjerivati, Mercedesu ne cvatu ruže no daleko od toga da nije premium proizvod i poželjan u svakom dvorišču

11 godina
Wiz3m4n kaže...

Dobro kolega da si rekao bilo koje druge marke još bi i prošlo, no ovaj trias je onako.....

Ne treba pretjerivati, Mercedesu ne cvatu ruže no daleko od toga da nije premium proizvod i poželjan u svakom dvorišču

Na zalost, nema nikakve sprdnje i sale, svabe sve vise kupuju Daciu i Renault, nego mercedes ili bmw, vjerovao ili ne....

P.S kad kazem svabe mislim na svabe, ne posvabljene turke, hrvate,bosance,srbe,ruse itd itd :)

“Computers make excellent and efficient servants, but I have no wish to serve under them.”
18 godina

Da, naročito inžinjeri mercedesa , daj nemoj biti smiješan 

11 godina
Wiz3m4n kaže...

Da, naročito inžinjeri mercedesa , daj nemoj biti smiješan 

Mozda ne svi, ali kazem ono sto su oni meni rekli, iz njihovih je usta izaslo ne iz mojih....

15 godina
Wiz3m4n kaže...

Prvo treba definirati što smatramo da je premium proizvod. Mercedes je premium proizvod po cijeni definitivno, također je poželjan u svakom dvorištu jer je statusni simbol i "pokazatelj uspjeha". Mercedes kao premium proizvod u kontekstu kvalitete je već neko vrijeme upitan, i ne samo mercedes nego i ostali njemački brendovi, još bih rekao da merc koliko toliko ima kvalitete kad ga usporedimo s vozilima VAG grupacije koji i dalje drže cijenu i na našim područjima "uživaju ugled, švabo je švabo" a davno su prestali biti švapska kvaliteta.

18 godina

To se može primjeniti onda u svim poljima, od televizora pa do autoindustrije......jednostavno je tako, kvantiteta umjesto kvalitete je surova realnost, no opet je to premium auto u svim segmentima, nažalost u cijeni najviše, slažem se sa tim.

18 godina

Ne rade oni da to nama traje, već da zarade, di bi da proizvedu toliki broj pa da traje desetlječima kao stare terorističke E klase, pa nisu ludi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 mjeseci
Baš tako , samo što ima i Mercedes svoje klase , nisu sve merđe mercedesi jel.

Mogu ih usporediti sa recimo Miele "vešmašinama" , imaš osnovni model te imaš vrh koja je tri puta skuplja sa kromiranim vratima, wi-fi, UI, ...
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice