Jesu li „energetska“ pića uopće štetna?

poruka: 8
|
čitano: 9.202
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jesu li „energetska“ pića uopće štetna?".
11 godina

U ostalim vijestima, voda je mokra.

0 1 hvala 0
16 godina

Žalim svaku osobu koja popije uvo umisto pive. A to što dopuštaju osnovnoškolcima da ovo kupuje svaki dan za to treba odgovornog javno streljat.

Edit: falabogu ih na kraju pomilujes... 

:)

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2025 0:24 (KIKI3ooo).

3 1 hvala 1
12 godina
protjeran

Zaboravi enegretsko i gazirano. Il' samo ponekad.

U izvornom članku se preporuča čaj, umjesto ovih modernih čuda današnjice.

dzg
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Re: Jesu li „energetska“ pića uopće štetna?
@Kiki kaže teta Daliborka iz lokalne trgovine inače lokalna legenda, napisala je djeci više ispričnica nego doktori, nisam djetetu htjela prodati monster i za 5 minuta dolazi on s mamom. Mama na mene urla odakle mi pravo ne prodat njenom anđelu monster.
18 godina

Pade mi na pamet haiku:

Ono što unosiš u tijelo zdravo je koliko si i sam zdrav!

Amenoum

1 1 hvala 0
13 godina
KIKI3ooo kaže...

Žalim svaku osobu koja popije uvo umisto pive...

kad godi krećem s vira na neki duži put, 50 ili 100 ili 200 kilometara, pogotovo ujutro, stanem na pumpi prije mosta, dolijem gorivo i kupim mali hell napitak - i to je otprilike jedino kad to i pijem

u međuvremenu poločem mjesečno gajbu do dvije pive, sad preko ljeta istu količinu gemišta, u situacijama kad se s kolegama s posla ili prijateljima opuštam jednom do dva puta tjedno

obzirom da na duži put idem jednom u tri mjeseca, popijem najmanje 50× više pive ili gemišta nego hella

treba li me žalit kao osobu kad god popijem hell umisto pive?

2 godine

Šta je uopće danas ne-štetno?

Ne valja kruh, kava, čokolada, crveno meso, šećeri, brašno, pekarski proizvodi, čipsevi, kolači, masnoće, začini, alkohol.........

Najbolje da živimo samo na voću, ali i to je sve gmo i prskano raznim pesticidima tako da ni to više ne valja.

Popijem tu i tamo Hell Zero, koji nema šećera i još bitnije - nema aspartame, umjetni zaslađivač koji se masovno gura sve "no sugar" napitke.

Bitno je samo držati se prvog načela kemije - sve je otrov i ništa nije otrov, znači, ne treba pretjerivat u ničemu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2025 17:47 (SharkZ).

0 0 hvala 0
20 mjeseci
Jučer idem s kolegom na posao , inače je pretila osoba , pušač, redovito konzumira sokove i pekara mu glavni izbor prehrane. Treba dodati i da ima zdravstvenih problema da te jako brzo i teško diše. A srce mu ubrzano lupa te je naručen na kontrolu srca i pluća.

Znači sve radi pogrešno i jučer za volanom pije hell. Gledam ga i pitam se pa zar stvarno. I kako ga ne osuđivati i što očekivati od doktora kako će ga gledati 🙄
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice