8 filmova koji su uništili karijere slavnih glumac

poruka: 16
|
čitano: 4.762
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "8 filmova koji su uništili karijere slavnih glumac".
7 godina

Hollywood stvara zvijezde da bi nam lakše prodali g.vno...i onda se poklopi da ga ne progutani...i onda su te umjesto stvorene zvijezde krive a ne svi ostali...a ča se tiče buđeta tih filmova...pola je išlo tim "zvijezdama" jerbo su same kuće bilje pohlepne i računale daće Mo svaki put progutati g..no

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Re: 8 filmova koji su uništili karijere slavnih gl
BUG - informatički časopis (barem je nekad bio)
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect - Mark Twain

15 0 hvala 1
14 godina

Nicholas Cage/Coppola, zato je promijenio prezime, nećak Francis'a Ford Coppola, nema veze ako si ružan, ako imaš tetka na dobroj poziciji sve je moguće. Baš gadan slučaj nepotizma. IMO. Prema Cage'u  baš imam hejt, čim ga se sjetim pokvari mi dan. Šupak.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2025 19:30 (Cryogenic).
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
Tehnički, ako se pravimo da Kum 3 ne postoji, onda postoji samo jedan nastavak, ne dva.

2 0 hvala 0
13 godina
Cryogenic kaže...

Nicholas Cage/Coppola, zato je promijenio prezime, nećak Francis'a Ford Coppola, nema veze ako si ružan, ako imaš tetka na dobroj poziciji sve je moguće. Baš gadan slučaj nepotizma. IMO. Prema Cage'u  baš imam hejt, čim ga se sjetim pokvari mi dan. Šupak.

Na stranu nepotizam, ali samo zbog ove uloge ne zaslužuje baš takav hate. IMO

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
14 godina
pr0n_addict kaže...
Cryogenic kaže...

Ima on dobrih filmova, Face Off i taj, al eto kad netko dođe do nekog statusa preko nepotizma, malo iritira, nije baš fer prema ostalima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2025 19:57 (Cryogenic).
16 godina

Battlefield Earth je ok SF knjiga ali film je zlostavljanje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2025 15:49 (Gajotres).

0 0 hvala 0
23 mjeseca
pr0n_addict kaže...
Cryogenic kaže...

moraš biti lijep ili fotomodel da bi imao pravo biti glumac? ne kužim. nisam nekakav fan dotičnog, ali nekako se mislim da je pucao na nepotizam ne bi mijenjao prezime. a što je najbolje vjerojatno bi ga gledali u Kum III jer "zahvaljujući" nepotizmu nije prošao audiciju. 

mislim da je jasno kome odgovaram. 

a vezano za listu, meni je Showgirls baš drag film 

16 godina

Ne kuže neki, praktički je skrivao svoje rodbinske veze. Cage je bio top A lista glumca koji je mlatio vrhunske novce, ali je puko i trošio ili ga opljačkao njegov agent, slom nekretninskog biznisa itd....uglavnom radi sve i svašta nakon toga da vrati dugove.

Ima barem dvdesetak odličnih uloga, drame i akcije. Npr. 

Coppola Kum III je snimio praktički na silu...očito ga povukle pare. 

Na listu je trebao i Heaven's Gate, skoro je uništio sve uključene u izradu filma. Jedva su pronašli kopije za digitalizaciju, svakao pogledati. Ima više dokumentaraca na temu tog filma.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
millennial kaže...
pr0n_addict kaže...
Cryogenic kaže...

moraš biti lijep ili fotomodel da bi imao pravo biti glumac? ne kužim. nisam nekakav fan dotičnog, ali nekako se mislim da je pucao na nepotizam ne bi mijenjao prezime. a što je najbolje vjerojatno bi ga gledali u Kum III jer "zahvaljujući" nepotizmu nije prošao audiciju. 

Ja kolko vidim svi ružni do ružnog u filmskoj industriji . Filmska i zabavna industrija često favorizira fizički atraktivne ljude, što se naravno i vidi, pogotovo u Hollywood'u. Izgled igra veliku ulogu. Ako ćemo iskreno Cage nije baš oku preugodan. Nije on loš glumac ali mi nekako ne leži za glavne uloge jbg. Nema mi taj neki x factor/karizmu. IMO. Svatko ima svoje favorite među glumcima naravno. Za razliku od ostalih isto "ružnih" koji nisu imali priliku kao on, a možda nisu ništa lošiji od njega sa možda boljom karizmom, nije baš fer prema njima, nije da se njemu ja rugam šta je ružan, nije on kriv naravno. Više figurativno.

Kolko glumaca nije prošlo po audicijama jer je tetak baš svom nećaku sredio. Svakako bio Cage bio blesav da nije iskoristio priliku of the lifetime. Zamisli sad imaš sina ili kćer koji su fizički atraktivniji koji su se posvetili glumi a na audiciji prođu ljudi sa vezom. Jbg. Nebi ti bilo drago naravno.

"Nicolas Cage's original name was Nicholas Kim Coppola. He is a nephew of motion-picture director Francis Ford Coppola. Cage, wanting to differentiate himself from his uncle, began using the last name Cage." Promijenio je prezime da ga se ne povezuje sa tetkom, kako bi izbjegao optužbe za nepotizam i samostalno izgradio karijeru u Hollywoodu ali uz pomoć tetka.  

"Prezime "Cage" odabrao je inspiriran strip junakom Luke Cageom, jer je veliki ljubitelj stripova. Time je želio pokazati da želi uspjeti zahvaljujući vlastitom talentu, a ne slavnom prezimenu". Upravo prezime ga je i proguralo, ali da nije dobar glumac vjerujem da nebi uspio kako je uspio, jer ja nisam primjetio neki loš film snjim, ali imao je jedan jako dobar start. Mislim da nebi znali za njega da nije imao tetka.

Nepotizam je danas raširen u mnogim sferama društva i šteta da je tako. Ko i Emma Roberts, nećakinja od Julie Roberts. Jedni druge guraju, jbg, nepotizam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2025 23:46 (Cryogenic).
17 godina

Ima Nicolas Cage čisto OK filmova - The Rock, Con Air, Face Off, Snake Eyes, 8 mm, Gone in 60 seconds, Windtalkers, National Treasure, Lord of War, Bad Liuetanant...

Yippee ki-yay, motherfucker! :)
23 mjeseca
Cryogenic kaže...
millennial kaže...
pr0n_addict kaže...
Cryogenic kaže...

Ja kolko vidim svi ružni do ružnog u filmskoj industriji . Filmska i zabavna industrija često favorizira fizički atraktivne ljude, što se naravno i vidi, pogotovo u Hollywood'u. Izgled igra veliku ulogu. Ako ćemo iskreno Cage nije baš oku preugodan. Nije on loš glumac ali mi nekako ne leži za glavne uloge jbg. Nema mi taj neki x factor/karizmu. IMO. Svatko ima svoje favorite među glumcima naravno. Za razliku od ostalih isto "ružnih" koji nisu imali priliku kao on, a možda nisu ništa lošiji od njega sa možda boljom karizmom, nije baš fer prema njima, nije da se njemu ja rugam šta je ružan, nije on kriv naravno. Više figurativno.

Kolko glumaca nije prošlo po audicijama jer je tetak baš svom nećaku sredio. Svakako bio Cage bio blesav da nije iskoristio priliku of the lifetime. Zamisli sad imaš sina ili kćer koji su fizički atraktivniji koji su se posvetili glumi a na audiciji prođu ljudi sa vezom. Jbg. Nebi ti bilo drago naravno.

"Nicolas Cage's original name was Nicholas Kim Coppola. He is a nephew of motion-picture director Francis Ford Coppola. Cage, wanting to differentiate himself from his uncle, began using the last name Cage." Promijenio je prezime da ga se ne povezuje sa tetkom, kako bi izbjegao optužbe za nepotizam i samostalno izgradio karijeru u Hollywoodu ali uz pomoć tetka.  

"Prezime "Cage" odabrao je inspiriran strip junakom Luke Cageom, jer je veliki ljubitelj stripova. Time je želio pokazati da želi uspjeti zahvaljujući vlastitom talentu, a ne slavnom prezimenu". Upravo prezime ga je i proguralo, ali da nije dobar glumac vjerujem da nebi uspio kako je uspio, jer ja nisam primjetio neki loš film snjim, ali imao je jedan jako dobar start. Mislim da nebi znali za njega da nije imao tetka.

Nepotizam je danas raširen u mnogim sferama društva i šteta da je tako. Ko i Emma Roberts, nećakinja od Julie Roberts. Jedni druge guraju, jbg, nepotizam.

nepotizam podrazumijeva zapošljavanje nekoga tko je manje sposoban ili kvalificiran. e sad ajde ti dokaži tako nešto u filmskoj industriji. normalno je da djeca i rodbina poznatih filmaša imaju određene prednosti, nije to nikakva tajna, ali na kraju ipak treba presuditi sposobnost, a ne rodbinska veza. isto tako imaš puno djece doktora koji se odluče za isti posao, pa je li to automatski znači da je u pitanju nepotizam? čest je slučaj kod umjetničkih djelatnosti da se djeca bave istim poslom (gluma, glazba...) kao i roditelji.

prezime je promijenio i iz ljutnje prema tetku jer je bio razočaran što nije dobio ulogu u Kum III, tako da cijela ova teorija o tetku koji ga promovira i gura pada u vodu.

e sad, ne znam ja kakve ti to filmove gledaš kad su u njima samo lijepi ljudi, ali u ovima koje ja gledam ima ih svakakvih. što više neki od top glumaca po meni nisu nikakvi top modeli ili ljepotani, recimo Al Pacino, Dustin Hoffman, Meryl Streep, Robert de Niro, Edward Norton, Tom Hanks...

15 godina

Išo sam gledat sad ovaj sa John Travoltom fakat je film teže smeće čak i za ono doba. A hpu poznatih likova u filmu ...

0 0 hvala 0
16 godina
Memphis kaže...

Išo sam gledat sad ovaj sa John Travoltom fakat je film teže smeće čak i za ono doba. A hpu poznatih likova u filmu ...

Kraj je posebno zabavan. Zapitaš se civilizacija koja putuje svemirom ima svu tu suludu tehnologiju a nema zaštitu kod teleportera da se atmosfera ne zapali od uranija :D :D :D :D  

Čak mi je u knjizi bilo blesavo, znam da su poslali hrpu nuklearki ali kako je jedna dospjela do jezgre planeta mi nije bilo nikako jasno. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2025 15:55 (Gajotres).
4 godine
Ak se dobro sječam imaju , sam su nuklearke probili dole kroz zemlju, jer im je planet šupalj od rudarenja ili tak nekaj.
Moj PC  
1 0 hvala 0
20 mjeseci

Krivi chat 🤣

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2025 16:44 (XyA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice