Ineos Grenadier: Izgleda kao Defender, ali je potp

poruka: 7
|
čitano: 3.240
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ineos Grenadier: Izgleda kao Defender, ali je potp".
17 godina

Ratcliffe je htio kupiti originalne alate za izradu i prava na proizvodnju originalnog Defendera, ali ljudi iz Land Rovera to nisu htjeli.

Tako da Grenadier nije samo posveta Defenderu, to je uskrsnuli Defender, najbliže što je Ratvliffe mogao doći do originala.

Gledam te!

2 0 hvala 2
14 godina

Ovo ja zovem OLD SCHOOL pričom! 
Mogu potrajati jaaaako puno godina, razloga je više za potvrditi nego i jedan za posumnjati  !!!!!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 mjeseci
Re: Ineos Grenadier: Izgleda kao Defender, ali je
Nešto tu fali , dodirnik od 32 inča i elektro motor i baterija i imamo odličan gradski auto kojem bankina ne smeta . A i uštedi se onda na gorivu pa bi bio izuzetno prikladan za siromašnije obitelji .

0 0 hvala 0
15 godina

mda...

dokle su cifre minimalno 95000 €, ne 75, nije to nasljednik Defendera, koja je ipak bio puno pristupačniji...

usput, ima i diesela, isto BMW 3.0. šest-cilindraš...

ali 2.7 t težine, to mi je cca 700 kg previše...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Drago mi je da bar jedan proizvod Ineos grupe ima famu nepotopljivog, kad je već drugi enitet u grupaciji - Manchester United - redovito potopljen svako drugo kolo PL

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 mjeseci
Pa taj Ineos nema gdje ga nema za sponzora, biciklizam , auti, jahte , nogomet ...
Viš ti to , nije loše imati u dvorištu nekog kemijskog zagađivača pa da pomaže društvu 🤔

Šteta mi smo svoju INU prodali, inčrsting ostala nam u dvorištu ali više ne pomaže društvu (nekad je bila sponzor mnogim sportašima) .
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2025 7:02 (Sirotanovic).

1 0 hvala 0
15 godina

eh. ali bar se Hernady svaki dan oko 17h vraća helićem iz ZG u Peštu...

ne vjeruj Rvat'ma ni kad ti INU prodaju budzašto...

Ju je je? Je ju je!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice