EU službenicima izdaje zamjenske telefone za putov

poruka: 8
|
čitano: 3.675
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "EU službenicima izdaje zamjenske telefone za putov".
12 godina

Učinilo mi se da piše Net.hr kao autor članka... 

U tekstu sam sebe demantira i priznaje da nije istina ono što piše u naslovu.. pa zar stvarno bug...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2025 22:01 (Mael).
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina

Ako cemo o sigurnosti..

U.S. Senator Ashley Moody introduced a bill to deny student visas to Chinese nationals after China passed a law requiring EVERY Chinese national to report back on intelligence they've gathered.

3 0 hvala 0
4 godine
Re: EU službenicima izdaje zamjenske telefone za p
Gebirgs kaže...

after China passed a law requiring EVERY Chinese national to report back on intelligence they've gathered.

Ovaj dio je kao ono kemijsko oružje u Iraku.

Ima li špijuniranja? Sigurno ima. I s jedne i sdruge strane, ali da je Kina izdala takav zakon? Glupost.

6 mjeseci
Ne, ne nije bio problem kemijsko oružje u Iraku već "oružje za masovno ubojstvo" - što god im to značilo, ali tada su lagali da je to neka nuklearna bomba ili prljava bomba, pa su nalazili dokaze neke cijevi i sl.
Kemijsko oružje je bio povod za napad na Siriju ali Rusija je izpregovarala to da se Sirija obvezala sama riješiti tog kemijskog oružja i riješila se, tako da tada nije došlo do napada .
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2025 8:21 (Sirotanovic).
14 godina

WMB - nešto za što se znalo da ga nema, ali gle, na papiru je dobar izgovor za izvršiti invaziju na naftom bogatu državu, a i javnost neće previše propitkivati :)

Evo, danas više od 20 godina nakon invazije možemo vidjeti Irak danas kao zbilja lijep primjer doemokracija te da kao država lijepo napreduju :)

1 0 hvala 0
7 godina

Ako je žutome išta uspjelo to je da odbije strane turiste na dolazak u ameriku, i sa obzirom da su strani turisti napravili lani oko 250 milijardi dolara prometa a za ovu godinu se već najavljuje konretan pad, žuti će izgubit konkretne milijarde turističkih dolara (stranog ulaganja). Iskreno, samo zbog njega smo i mi ovu godinu odj. Ameriku iako smo imali ljepi plan za putovanje po zapadnoj obali, ali ne planiram žutom dat niti eura kojeg ne trebam i ima poprilično alternativa za godišnje po ostatku svijeta.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

To će biti efikasno kao i bojkot 

7 godina
Mael kaže...

To će biti efikasno kao i bojkot 

Trenutni rezultati su -11% u odnosu na prošlu godinu tako da je to na 250 milijardi konkretna brojkica i potencijalni propast velikog broja malih izdavača.... tako da nisam baš siguran da je to tako malo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice