Verne objavio video s testiranja robotaksija u vož

poruka: 11
|
čitano: 4.893
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Verne objavio video s testiranja robotaksija u vož".
12 godina

Kakav je ovo video... pa šou...

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
Re: Verne objavio video s testiranja robotaksija u

lol...baš i ja gledam.

"this is not an autonomous vehicle yet" say what? kad je ono rok :D

16 godina

Zato ga i nisu stavili na youtube inace bi tonu dislajkova pokupio.

Smijurija.

3 0 hvala 0
12 godina

Koliko je meni poznato oni razvijaju vozilo specijalno za korištenje kao autonomno vozilo, a ne tehnologiju autonomne voznje.

Sva samovozna vozila danas su na osnovi klasičnih automobila.

0 0 hvala 0
16 godina

-koji SFovski transkript na piđininglišu.. napetost u zraku može se rezati nožem, do riječi ženskog glasa 'ok pauza..' onako, sekunde lete a traju.. imamo VOZILO!!! ili wtf?

-prije godinu je bila prezentacija.. sad se radi prototip? kvaka-22? redosljed? .. ili kad će više popraviti onaj neispravan kotač, ako je ostalo bilo spremno pa i mobitel i daljinski.. ili je ipak nešto u tome fejk?

edit: tj ono što kod rimca stvara problem je timeline-kronologija, od najave 5-više godina unazad, kad je već 'imao' level 5 autonomnosti, pa do tog da je prošle jeseni flota robotaxija već trebala voziti zg-om, .. a sad se tek rade prototipovi i dobijemo klipić od nekoliko sekundi u kojima ... -ništa.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2025 19:16 (ihush).

7 0 hvala 0
16 godina

krenuli su s autom koji nije imao volan, evo ga, sad vec ima i volan, ide bar 10kph... nesto love se jbg moral potrositi i na produkciju ovog videa...

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina

Kako je smotao na 0:25, svaka ćas, reko "izletit će" kad ono zavrtio 180 u milimetar, baš se vidi kako se kotači okreću točno u pravcu u kojem vozač okreće volan. Svaka ćas i ovim glasovima u kontrolnom tornju ili gdje su već, Cape Cerestinets, trebalo je to iskomunicirati s onako lošom vezom.

0 0 hvala 0
16 godina

ima i jeftinijih-bržih načina, render-rendera i ai genreirane slike-video.. već rutinski za rimčeve .. kako to nazvati, ja to zovem (ne)vozilo, jer naprosto ne-vozi, jer je kako su rekli nešto s kotačem-kočnicom .. i to traje skoro godinu danana bez šanse za popravak i demonstrativnu demonstraciju da nam pokaže da eto ipak vozi .. ili ne ..., i onaj drugi prijerak na pozornici (ne iza kulisa), dnevni boravak-kauč s entertajmentom za slikanje-sjedenje i goste kao plenky-tomek.. i to je to.

-rimac je već prije više godina imao autonomna vozila i planove-ugovore s rokovima isporuke.. to se zaboravilo? gdje su vozila? osim ne-vozila, osim ta dva.. ovo je neki treći? prototip s volanom i vozačem? prototip čega, običnog vozila s vozačem i volanom ili onog bez, s daljinskim i problematičnim kotačem koji upropasti event-narudžbu mobačem.. pri čemu se kao zaboravi da je to režirana-fejk scena i već sam poziv mobitelom, prevara, koja da je kotač radio, ispunila bi ono što svaka prevara inače ispuni.. privid-maglu.. što smo vidjeli, a što nismo? npr jesmo li vidjeli pitanja medija oko tog lažnog-režiranog mobitel poziva na koji je 'autonomni robot-taxi' trebao veselo doći na scenu i pred očima javnosti odvesti rimca u slavnu budućnost.. dok će možda jednog dana ruta biti remetinac u marici kad se netko počne pitati gdje su vozila, kotači, i tko tu što radi, maglu?

1 0 hvala 0
6 godina

Koji je ono bio rok za robotaxi? Ah..da.

73 DE 9A3BGG
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

.. u međuvremenu .. text iz veljače, spominje 2 mjeseca a to je po računici prstima oko-sad-ovih dana.. pa neobično, nema vijesti? nema reklama, najave? nema ni render-rendera? morat će ih biti, barem 60 komada.. gdje su?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Verne objavio video s testiranja robotaksija u
ihush kaže...

.. u međuvremenu .. text iz veljače, spominje 2 mjeseca a to je po računici prstima oko-sad-ovih dana.. pa neobično, nema vijesti? nema reklama, najave? nema ni render-rendera? morat će ih biti, barem 60 komada.. gdje su?

Rimac će, kako i samo ime grada gdje je sjedište firme kazuje - objaviti sve na Najsvetiju Nedjelju - Uskrs, i uskrsnuti poput Krista iz ovih jalnih tračeva jalnih Hrvata koji su jalni.

A možda se ugledao u drugog Krsta - Papića, pa će sve biti samo Iluzija ili Predstava Hamleta u Mrduši Donjoj, i konačno samo još jedna Priča iz Hrvatske?

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice