Otkriven YouTube kakvog više ne poznajemo: Pogleda

poruka: 3
|
čitano: 1.068
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Otkriven YouTube kakvog više ne poznajemo: Pogleda".
2 godine

Ironično je da ovo što Sandro opisuje u članku je upravo tiktok+capcut (relativno kvalitetan i jednostavan free video editor) 

Ispada da je yt prije 2 desetljeća bio ono što je tiktok danas, samo mi millenijalci nismo imali taj "mindset" (a ni tehnologiju) koju klinci danas imaju.

"That being said" i dalje mi se ne sviđa tiktok XD (valjda je brainrot na tiktoku razlog, makar kad vidim onog Beasta na yubituu "insert vomit emoji") 

Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect - Mark Twain
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2025 22:37 (Svakakav).

4 0 hvala 0
15 godina

Dok ga nije kupio prevarantski i pokvareni reklamni servis zvan Google, YouTube je imao dušu, ma kakav god tada bio. Sad je obična nakupina svakavog smeća i reklama, na koju jako rijetko zalazim. I divim se onima koji izdvajaju novac za to, makar i jeftinije preko raznih VPN-ova i "maskiranja" u države trećeg svijeta...

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
1 0 hvala 0
2 godine
Re: Otkriven YouTube kakvog više ne poznajemo: Pog
BlackMoon kaže...

Dok ga nije kupio prevarantski i pokvareni reklamni servis zvan Google, YouTube je imao dušu, ma kakav god tada bio. Sad je obična nakupina svakavog smeća i reklama, na koju jako rijetko zalazim. I divim se onima koji izdvajaju novac za to, makar i jeftinije preko raznih VPN-ova i "maskiranja" u države trećeg svijeta...

"don't be evil" era 

Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect - Mark Twain
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice